1246
Zomerse badcollectie Vandyck

De zomercollectie van Vandyck brengt het gevoel van een luxe wellness in elke badkamer. Zachte handdoeken en geprinte badjassen zijn uitgevoerd in kleuren als licht-jadegroen, toffee, champagne en grijsblauw.

Het Amerikaans geïnspireerde Ranger-badgoed heeft handdoeken in een extra groot formaat - perfect voor zonnige stranddagen - en is gemaakt van superabsorberend katoen. Opvallend zijn de geprinte badjassen met fijngetekende dessins vol gestileerde flora, vlinders en vogels.

Ranger_badgoed_praline_en_brownie_kopiëren.jpg

Het Nederlandse Vandyck staat bekend om zijn luxe, kwalitatieve bed- en badtextiel en uitgesproken dessins. De badlijn uit de zomercollectie 2021 is gemaakt van onder andere GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, zachte katoenen badstoffen en wafelkwaliteiten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners