1847
Smedbo badkameraccessoires
Gepubliceerd: 19-09-2016 Laatste update: 25-04-2017

Denk je aan het inrichten van een badkamer dan denk je vaak aan een bad, een douche en aan een wastafel. Uiteraard vormen deze onderdelen de basis van de badkamer maar de finishing touch van de badkamer wordt bepaald door de accessoires.

De juiste badkameraccessoires zorgen voor een individuele uitstraling waarmee je een persoonlijk karakter aan je badkamer geeft. Voor elk onderdeel van de badkamer zijn er accessoires verkrijgbaar in diverse vormen, maten, materialen en kleuren. Overigens zijn badkameraccessoires natuurlijk niet alleen voor het oog een mooi uitzicht. Ze zijn ook nog eens harstikke functioneel want waar laat je anders je toiletrol, zeep, shampoo of handdoek?

Wil je badkameraccessoires aanschaffen begin dan eerst met basis accessoires. Bijvoorbeeld de accessoires die horen bij het toilet. Hier kan je niet zonder een toiletrolhouder en een toiletborstel. Je kunt deze aan de muur bevestigen maar ze zijn er ook om los te plaatsen. Bij de wastafel is een zeepdispenser en een beker geen overbodige luxe en voor bij de douche zijn een glaswisser en houder voor de flessen fijne accessoires. Natuurlijk mag een afvalemmer ook niet ontbreken in je badkamer evenals handdoekhaakjes en misschien ook nog een wasmand?

De keus in badkameraccessoires is enorm. Er zijn merken die complete lijnen hebben zodat je alle accessoires in dezelfde stijl hebt. Of je nu een landelijke, moderne of designstijl hebt in je badkamer, voor elke sfeer zijn er prachtige accessoires te vinden.

Ben jij iemand die het interieur elk seizoen een metamorfose geeft dan kan dat ook heel goed in de badkamer. In het voorjaar hang je handdoekjes op in frisse voorjaarskleuren zoals groen en blauw. Of kies je een douchegordijn een vrolijke lentekleuren. En in het najaar creeer je die gezellige herfstsfeer door je badkamer te stylen met warme kleuren zoals rood, oranje en bruin!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide