1507
Sealskin

Acero: de kleur van vandaag in uw badkamer Accessoires maken de badkamer! Het vergt geen hele verbouwing om deze ruimte een nieuwe, frisse look te geven. Door kleinere items zoals prullenbakjes, zeeppompjes en dergelijke te wisselen, kun je al heel eenvoudig de uitstraling van je badkamer opfrissen. Zeker als je daarbij bewust kiest voor een bepaalde stijl en/of kleur.

In de populaire Acero accessoirelijn is de vormgeving van de prullenbakjes, toiletborstels en zeeppompjes mooi op elkaar afgestemd. Een vormgeving die past bij ieder type badkamer, van klassiek tot modern. Tijdloos design dus dat tot nu toe al verkrijgbaar was in de kleuren rood, blauw, zwart en wit. En vanaf nu komen daar twee actuele modekleuren bij, grijs en taupe. Dat zijn dé trendkleuren van dit moment. Met Acero accessoires van Sealskin tover je in één keer je hele badkamer om in je eigen favoriete stijl en kleur. Een mini-badkamermetamorfose dus! Sealskin maakt het gemakkelijk.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners