11551
Sealskin badkamer fashion
Gepubliceerd: 31-05-2018

Het nieuwe bathroom fashion assortiment van Sealskin ligt nu in de schappen. De inspiratie voor de series binnen deze collectie is gebaseerd op de nieuwste trends in de badkamer.


Zwart-is-het-nieuwe-wit-in-de-badkamer.png

Zwart is het nieuwe wit
Een van deze trends is natuurlijk de kleur zwart. De voornamelijk witte badkamer verliest steeds meer terrein aan de zwarte donkere badkamer. Met de industrieel of juist stijlvol chic vormgegeven accessoires geef je in een handomdraai de badkamer een unieke uitstraling.Deze trend zie je onder andere terug in de Sealskin accessoire series Bloom, Brixen Cork.

Landelijke-stijl-in-de-badkamer.png

Landelijke stijl

Rust is steeds belangrijker wanneer je thuis bent. Deze rust vindt je vaak in een landelijke woonstijl, zo ook in badkamer. Door het gebruik van hout en lichte kleuren creëert men een warm en open karakter, met een rustige uitstraling. Met de natuurlijke materialenen kleuren die in de nieuwe series Braid en Grace zijn verwerkt, haal je het buitenleven naar binnen.

Scandinavisch design

Scandinavisch design kenmerkt zich door strakke vormgeving, warme lichte kleuren en natuurlijke materialen die samen zorgen voor eenvoud, rust, minimalisme en functionaliteit. Deze kenmerken stonden centraal tijdens het ontwerpen van de series Convex en Conical, maar bijvoorbeeld ook bij de Bright badmatten. Met deze artikelen versterk je het Scandinavische gevoel in je badkamer.

Modern-en-functioneel-in-de-badkamer.png

Modern en functioneel

De moderne badkamer ziet er aantrekkelijk uit en is functioneel tegelijk. Less is more, door niet te veel ‘dingetjes’ in je badkamer te plaatsen versterk je de moderne uitstaling. Daarom heeft Sealskin haar accessoires zo functioneel mogelijk gemaakt. De accessoire series Arte en Tubedie bij deze trend aansluiten, zijn net zoals de wasmanden van Diamonds en Geometric strak vormgegeven en zeer functioneel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide