1324
Geesa Thessa

Geesa lanceert de met iF Design Award bekroonde serie ‘Tone’, presenteert de badkameraccessoirecollectie ‘Thessa’ en introduceert een uniek limited edition accessoire. Tijdens de grootste en meest toonaangevende badkamerbeurs in de wereld, de ISH in Frankfurt, toont Geesa haar noviteiten. Op de ISH presenteert de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant, die dit jaar bovendien 130 jaar bestaat, de met de iF Design Award bekroonde serie ‘Tone’. Deze nieuwe lijn heeft een slim en gracieus design, waardoor de accessoires zowel in een modern als weelderig interieur passen. Ook toont Geesa de no-nonsense badkameraccessoirecollectie ‘Thessa’ voor het basis- tot middensegment. Speciaal voor het 130 jarig bestaan van de fabrikant introduceert Geesa een uniek en chique accessoire als limited edition. De ISH vindt plaats van 10 t/m 14 maart 2015.

Tone
Rank, compact en gracieus; deze woorden typeren Geesa’s nieuwe badkameraccessoirecollectie Tone, welke bekroond is met de iF Design Award 2015. De verleidelijke eenvoud en het slimme design van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als weelderig interieur. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. Ingetogen, maar toch krachtig genoeg om iedere badkamer te laten stralen. Bijzonder aan de Tone collectie is dat de accessoires zowel verkrijgbaar zijn in chroom als in de kleur goud. De chromen Tone serie omvat een Accessory Pack en 19 artikelen, zoals een glashouder, planchet, basket en handdoekhouder. De accessoires uit deze serie kunnen gecombineerd worden met de Nemox en Wynk accessoires van Geesa. De serie Tone Gold betreft 21 accessoires en een Accessory Pack.

Thessa
De badkameraccessoirecollectie Thessa staat voor basic, no-nonsense design en kwaliteit in een vriendelijk prijssegment. Het is een breed opgezette collectie voor het basis- tot middensegment. Door de pure eenvoud zijn de Thessa accessoires toepasbaar in diverse badkamerstijlen. Thessa is sober en sierlijk tegelijk en makkelijk te monteren en te onderhouden. De serie omvat een Accessory Pack en 16 artikelen, waaronder toiletrolhouders, handdoekhouders, een planchet en een basket.

Limited edition
Ter ere van het 130 jarig bestaan lanceert Geesa op de ISH een uniek accessoire ontworpen door een vooraanstaand Nederlands designer. Dit accessoire is een chique limited edition en een prachtig detail voor een luxueuze badkamer; een échte musthave voor de designliefhebber.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners