1216
Geesa introduceert handige stylefinder

In de ruim 130 jaar dat Geesa badkameraccessoires produceert, heeft de fabrikant al vele collecties op haar naam staan. Op dit moment zijn er 22 collecties in vele verschillende stijlen verkrijgbaar. Maar welke collectie past het beste bij jouw badkamer of toilet? Om deze zoektocht te vergemakkelijken, heeft Geesa de stylefinder ontwikkeld. Hiermee is de gehele collectie ingedeeld in vier categorieën op basis van dezelfde kenmerken. Aan de hand van deze categorieën vind je snel en gemakkelijk badkameraccessoires, die perfect passen bij jouw toilet- of badkamerontwerp. Immers, ‘details matter’.

 

Door de ruime en diverse keuze aan badkameraccessoires, is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Wat vind je mooi? Welke stijl past bij jouw badkamer of toilet? Welke vormen en materialen matchen mooi? Allemaal vragen, die Geesa’s stylefinder gemakkelijk helpt te beantwoorden.

hendersmagazinebanner.png

Vier categorieën
De stylefinder is opgedeeld in vier categorieën, gebaseerd op de kenmerken Round, Organic, Square en Functional. Onder ‘Round’ vallen de collecties met ronde kenmerken, zoals Nemox, 27 Collection, Hotel, Luna en Comfort & Safety. ‘Organic’ betreft de collecties met organische vormen, zoals Tone, Haiku, Wynk en Tone Gold. De collecties met vierkante details, Nexx, Thessa, Nelio, Modern Art, AIM en Bloq, zijn te vinden onder de Square Collections. En de collecties met een functioneel uitgangspunt, Standard, Mirror, Basket, Hair Dryer en Public Area, behoren tot de Functional Collections.

Mix and match
Het vinden van accessoires, die qua stijl en vorm bij jouw interieur passen, is met behulp van de overzichtelijke stylefinder gemakkelijker geworden. Maar misschien nog wel leuker; deze indeling geeft een duidelijke weergave van welke collecties je kunt mixen en matchen, vanwege dezelfde vormentaal. Zo kunnen bijvoorbeeld de accessoires uit de collecties Tone en Wynk goed gecombineerd worden, omdat ze beide organische designelementen hebben. En zo ook de Hotel en Luna accessoires vanwege hun ronde vormen.

Accessoires maken de styling van je badkamer of toilet af. De fraai vormgegeven accessoires van Geesa voegen kleur, karakter en kwaliteit toe aan deze ruimtes. Met behulp van Geesa’s stylefinder vind je gemakkelijk dé badkameraccessoires om jouw interieur het gewenste stijlstatement mee te geven.

De stylefinder vind je in de Geesa brochure, sales manual en op de website.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners