1328
Nieuw: Thessa van Geesa
Gepubliceerd: 12-06-2014 Laatste update: 14-09-2017

Geesa, bijna 130 jaar actief in badkameraccessoires, marktleider in Nederland in het professionele segment én toonaangevend in export naar nog eens 65 landen, brengt een nieuwe collectie badkameraccessoires op de markt. De nieuwe serie, genaamd Thessa, is met haar ranke vormtaal toepasbaar in diverse interieurstijlen. De collectie staat voor basic, no-nonsense design en kwaliteit in een vriendelijk prijssegment. Thessa is een breed opgezette collectie voor het basis- tot middensegment. Door haar pure eenvoud past de nieuwe collectie in een veelvoud van badkamerinterieurs.

No-nonsense
Thessa is sober en sierlijk tegelijk en makkelijk te monteren en te onderhouden. De serie omvat 16 artikelen, waaronder toiletrolhouders, handdoekhouders, planchet en basket. Hierdoor is het mogelijk om de gehele badkamer en toilet in dezelfde stijl vorm te geven. Alle artikelen zijn duurzaam vervaardigd van hoogwaardige materialen en afgewerkt met een superieure nikkel- en chroomlaag. Hierdoor wordt er een garantieperiode van maar liefst 12 jaar gegeven.

Thessa Accessory Pack
De Thessa collectie biedt ook een Accessory Pack. Deze speciale set is dé basisaankleding voor badkamer of toilet en bestaat uit een toiletrolhouder, een haakje, toiletborstelhouder én een reserveborstel in een luxe verpakking. De Accessory Pack is ook ideaal om cadeau te geven. Met deze speciale set is de sanitaire ruimte eenvoudig te voorzien van het sprankelende design van Thessa.

Meer informatie over Thessa en Geesa is te vinden op www.geesa.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide