4140
Riverdale
Gepubliceerd: 21-02-2013 Laatste update: 22-06-2017

Elke badkamer verandert in een spa met de nieuwe DAYS. collection van Riverdale. Een aanwinst voor iedereendie ervan houdt zichzelf onder te dompelen in luxe!

De DAYS. collection bestaat uit verzorgingsproducten voor iedere dag, waaronder douchegel, bodylotion en body & handsoaps. Deze zijn niet alleen heerlijk om te gebruiken - want wát ruiken ze fijn! - ze zijn ook een prachtige aanwinst in de badkamer. De collectie bestaat uit drie verzorgingslijnen: Lovely Lily (een frisse en zoete leliegeur in wit), Poppy Pleasure (met de tedere geur van papaver in romantisch zachtroze) en Rockin’

Rose (een intense rozengeur in fuchsia). Zo zit er altijd wel een geur bij die aanspreekt en bovendien zijn de drie lijnen goed met elkaar te combineren. Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest en zijn ze uiterst zorgvuldig samengesteld. Alles is uitgevoerd met stylish zwarte dop, mooie transparante flesjes en soap bars in cadeaugevoelige metalen doosjes.

Naast de verzorgingsproducten zijn er heerlijk zachte handdoeken, gastendoekjes en washandjes in wit, zwart (met ingeweven zigzagpatroon) en taupe (met ingeweven streep). Voor het verspreiden van ontspannende, subtiele geuren vind je diffusers, geurbranders en melting wax hearts in de DAYS. collection. De wax hearts zijn splinternieuw: ze bestaan uit een kaarsje dat langzaam een hartje van was laat smelten, waardoor deze een heerlijke geur door de hele badkamer verspreidt. Ogen dicht en relaxen maar!

Ook vind je leuke manden in de collectie: handig voor het opgeruimd houden van de badkamer en zeer geschikt als cadeauverpakking.

Met de DAYS. collection wordt every day a Riverdale day!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide