2375
Piet Boon badkameraccessoires
Gepubliceerd: 26-10-2012

DuPontTM Corian® techno-surface is een droom voor ontwerpers: dit high-tech oppervlaktemateriaal kan vrijwel naadloos in alle mogelijke vormen worden verwerkt, de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Bij het ontwerpen van zijn nieuwe Piet Boon Bathware by Formani® besloot de topdesigner roestvrij staal te combineren met fluweelglad DuPontTM Corian®.

Roestvrij staal en DuPontTM Corian®
De wereldwijd vermaarde ontwerper Piet Boon werkt voor de nieuwe Bathware-collectie samen met Formani, toonaangevend producent van deur- en raambeslag, meubelbeslag en badkameraccessoires. In het designproces is uitgegaan van een basisontwerp in RVS, waaraan de ontwerpers een witte detaillering op een bijzonder elegante manier hebben toegevoegd. De ontwerper wilde een materiaal dat luxe en glamour zou toevoegen aan het minimalistische RVS-ontwerp. DuPontTM Corian® voldeed aan alle technische en zintuiglijke eisen van Piet Boon Studio en Formani®.

Uitstekende functionele eigenschappen
DuPontTM Corian® wordt al veel toegepast in kwaliteits keukens en badkamers. Het past perfect bij de positionering van de nieuwe badkamercollectie. Topontwerper Piet Boon zegt: "DuPontTM Corian® is een prachtig materiaal dat zich in de markt vanaf het eerste begin heeft bewezen als een kwalitatief hoogwaardig product, een wereldwijde referentie. We hebben bij het ontwikkelen van onze lijn met badkameraccessoires samen met Formani® voor DuPontTM Corian® techno-surface gekozen, vooral vanwege de functionele eigenschappen. Het heeft eigenlijk geen onderhoud nodig en blijft er - ook na intensief gebruik - fris en als nieuw uitzien."

Complete, doordachte collectie
Piet Boon Bathware by Formani® is een complete, doordachte lijn van badkameraccessoires waarin vorm functie volgt in een reeks pure en tijdloze objecten. De combinatie van roestvast staal en DuPontTM Corian® draagt bij tot een gevoel van luxe en behaaglijkheid in één van de aangenaamste ruimten van het huis.

De toiletborstelhouder, het zeeppompje en de tandenborstelhouder met DuPontTM Corian® zijn verkrijgbaar als vrijstaande items of met muurbevestiging. Ieder artikel kan volledig uit elkaar worden gehaald, zodat de onderdelen goed gereinigd of eventueel vervangen kunnen worden. Alle afzonderlijke onderdelen zijn los verkrijgbaar. Daarmee is de innovatieve collectie uiterst duurzaam.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide