1953
badkameraccessoires

Liever niet boren in uw tegels of glazen wand? Vanaf dit najaar zijn onze Nemox collecties te bevestigen met een speciale lijmcartridge (tigerfix). Deze gepatenteerde manier van monteren garandeert een zeer krachtige lijmverbinding én de mogelijkheid tot verwijderen zonder beschadiging!

Het werkt heel eenvoudig: muurplaat plaatsen, lijmcartridge aandrukken, half uurtje wachten en uw Nemox accessoire plaatsen. Ook verwijderen is simpel: door het muurplaatje te verhitten met een verfföhn, haalt u het zo van de tegel af. Handig bij huurwoningen, verhuizen of gewoon wanneer u accessoires wilt verplaatsen. Uiteraard blijft het mogelijk om de Nemox collecties te monteren middels boren. Aan u de keuze!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners