1348
Geesa badkameraccessoires
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-04-2022

Simpel meubilair of een uitbundige inrichting, het maakt niet, met accessoires kun je het zo persoonlijk en anders maken als je wilt.

Een badkamer stijl je af met mooie accessoires. Want met een paar nieuwe handdoeken of een tandenborstelhouder kun je de sfeer van een badkamer compleet veranderen. Op zoek naar de ideale haakjes, houders, spiegels en andere trendy accessoires.

Goedgekozen accessoires geven net dat beetje extra. Vooral persoonlijke stijlaccenten zorgen voor de finishing touch. De algehele tendens tot versobering zie je ook terug in dit segment. Zowel de trendy als de meer traditionele accessoires zijn ontdaan van tierelantijnen. De meeste worden nog altijd van chroom gemaakt. Materialen als glas, natuursteen en hout duiken steeds vaker op. De meeste merken brengen tegenwoordig series op de markt die tientallen items omvatten. De individuele onderdelen van zon serie zijn tot in detail op elkaar afgestemd en vormen daardoor altijd een harmonieus geheel. Combineren is dus heel eenvoudig.

Welke accessoires een plek moeten krijgen? Dat is voor elke situatie anders. Maar een spiegel(kast) zal in geen enkele badkamer ontbreken. Een beslagen spiegel kan een dagelijks terugkerende frustratie zijn. Spiegelverwarming is de oplossing. Middels een elektrische verwarmingsmat achterop blijft de spiegel condensvrij. Goede verlichting is een meerwaarde. Voldoende handdoekhouders en bakjes voor tandenborstels, wattenbollen, zeepjes et cetera zijn uiteraard ook prettig. Volumineus badlinnen, een mooie badmat, fijne slippers en badjassen maken het plaatje compleet.

Ook planten zijn ultieme sfeermakers. Een royale krulvaren bijvoorbeeld gedijt uitstekend in het vochtige klimaat van een badkamer. Een bamboeplant kan overigens ook. Voor planten geldt uiteraard dat er wel een natuurlijke lichtbron moet zijn.

Bron: Uw badkamer. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide