2175
Sealskin badkameraccessoires
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Het zijn de kleine dingen die het doen. Dat geldt zeker ook voor badkameraccessoires. Dat sanitairspecialisten hierbij samenwerken met bijvoorbeeld ontwerpers van prestigieuze automerken mag als typerend worden beschouwd.

Mooi anders
Een ander haakje voor uw badjas, een nieuwe toiletrolhouder, een stilistisch vormgegeven handdoekenrek of een uiterst fraaie en handige opmaakspiegel kunnen uw badkamer een geheel andere uitstraling geven. Maar er zijn ook steeds meer luxe artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een houder voor vochtige tissues en een luxe metalen zeepdispenser. Zeker wanneer u de accessoires qua stijl op elkaar - en zelfs met de kranen - afstemt. En wat dat betreft kunt u te kust en te keur gaan. Er zijn zelfs handoekenradiatoren en verlichting die geheel in lijn met kranenseries zijn. Of u kiest voor bijvoorbeeld een chromen, een geborstelde of een kunststof finish van uw accessoires maakt gelijk al een wereld van verschil. Of wat dacht u van high tech design met een uiterst strakke vierkante vormgeving? Passend in een minimalistische badkamer of juist als tegenwicht van een meer klassiek badkamerinterieur.

Praktisch en handig
Badkameraccessoires zijn niet alleen mooi maar ook praktisch. De materialen zijn van een kwalitatief hoog niveau waardoor ze onderhoudsvriendelijker zijn en langer mooi blijven. En ook de toepassingen worden innovatiever. Zo zijn er tegenwoordig handige douchekorven die u simpelweg met twee ophanghaken over de douchewand heen hangt. Makkelijk bij het schoonmaken en u hoeft geen gaten in uw mooie tegels te boren. Overigens hoeft dat gatenboren steeds minder. Tal van producten kunt u tegenwoordig muurvast zonder boren aan de wand bevestigen. En mocht u toch voor de zekerheid van schroeven kiezen, dan kan dat natuurlijk ook. Al met al bieden accessoires u de mogelijkheid om eenvoudig en tegen beperkte kosten de sfeer en de uitstraling van uw badkamer aan te passen aan de allernieuwst trends. Of uw veranderde smaak.

Bron: Vereniging Confortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide