Genieten van een ontspannen bad of een verkwikkende douche onder het genot van uw favoriete muziek. Met +Sound, het nieuwe premium geluidssysteem voor de badkamer, tovert u uw badkamer om in een akoestisch paradijs.

De badkamer wordt van een praktische ruimte steeds meer een verblijfsruimte in het huis, waar we veel tijd doorbrengen. De vraag was dus niet óf, maar wannéér geluidssystemen van hoge kwaliteit ook in de badkamer zouden opduiken. Villeroy & Boch zet met +Sound een nieuwe standaard neer op het gebied van geluidskwaliteit en ontwerp.

Draadloos
+Sound is een geluidssysteem dat is opgebouwd rondom een digitale sound processor met in totaal zes luidsprekers in een drie-wegsysteem. +Sound levert 2 x 25 watt en het volledige systeem is onzichtbaar geïntegreerd in de badkamerspiegel. Het geluid en de bediening worden draadloos geregeld via Bluetooth®, dus u kunt probleemloos uw iPhone, iPad en alle andere MP3-spelers of telefoons met een Bluetooth®-functie gebruiken.

Gemakkelijk en veilig
+Sound is verbonden met de lampen in de spiegel en installatie is erg gemakkelijk. Uiteraard voldoet het systeem aan de CE- en IP44-veiligheidseisen. Vanaf augustus is +Sound verkrijgbaar voor de verlichte spiegels uit de Memento-collectie van 60, 80 en 120 centimeter breed en voor de More to see-spiegelserie met ingebouwde verlichting van 60 tot 160 centimeter. Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.com.

Ook leuk om te lezen