1272
Emco Vara badkameraccessoires

Met Vara breidt de fabrikant zijn spectrum van hoogwaardige productlijnen uit, die in eerste instantie zijn bedoeld voor de gebruikseisen in het hogere privebadkamersegment. De nieuwe serie bestaat uit een basisassortiment met klassieke badkameraccessoires en acht verschillend vormgegeven designelementen. Terwijl de badkameraccessoires met helder gedefinieerde vormen allemaal een uniform design hebben, bestrijken de designelementen met hun veelvoud aan variaties vrijwel alle actuele stijlrichtingen. Het doorslaggevende voordeel daarbij is de vrijheid om de basiscomponenten te combineren met een bepaalde designelementvariant en zo een serie badkameraccessoires te creëren op basis van individuele voorkeuren. Tegelijkertijd richten de verschillende stijlrichtingen zich volgens de fabrikant op de designwerelden van toonaangevende sanitairarmatuur- en keramieklijnen van bekende fabrikanten en maken ze daarmee voor de volledige badkamerinrichting het verwezenlijken van een uniform en harmonisch totaalbeeld mogelijk.

Als hulp bij de keuze van op elkaar afgestemde combinaties biedt het bedrijf uit Lingen de praktische Stylefinder aan, die voor elk designelementalternatief adviezen bevat voor bijpassende keramiek- en armatuurproducten. Met de veelvoud aan variaties van de acht stijlrichtingen kan de sfeer van de badkamer worden bepaald, van klassiek of puristisch tot modern of sierlijk. Kernelement van de klassieke badkameraccessoires van de serie is een krachtige, vlakke rechthoekband, die consequent door het hele assortiment heen loopt. Deze geconcentreerde, heldere lijnvoering krijgt momenteel een uitgesproken positieve reactie op de markt, omdat deze een fraai vormgegeven en expressief alternatief voor de talloze modellen met ronde buizen vormt.

Het assortiment badkameraccessoires bevat in totaal 16 verschillende artikelen, die zijn vervaardigd van verchroomd messing en gegalvaniseerd gegoten zink. Glazen elementen bestaan al naar gelang hun functie uit mat of helder kristalglas. Het assortiment omvat toiletborstelgarnituur, glashouder, vloeibare-zeepdispenser, zeephouder en benodigdhedenbox. Verder completeren een toiletpapierhouder, handdoekring, haak en badgreep alsmede reservepapier-, handdoek- en baddoekhouders in verschillende uitvoeringen deze veelzijdige serie.

De verbinding tussen badkameraccessoire en designelement vindt snel en eenvoudig plaats middels twee kruiskopschroeven. De wandelementen beschikken bovendien met de Quick Trick-techniek over een onzichtbaar en uiterst eenvoudig te monteren bevestigingssysteem. Dit systeem bestaat uit een plaatje met een ingeperste metalen pen, waar het samengestelde product op wordt geplaatst en daarna met een draadstift vast tegen de wand wordt getrokken. Zo kan zowel de gekozen designelementvariant als het betreffende badkameraccessoire met minimale inspanning worden verwisseld en kunnen er andere combinaties worden gevormd, waardoor de individuele speelruimte in de inrichting van de totale serie verder wordt vergroot.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners