2210
10 badkameraccessoires waar je blij van wordt
Gepubliceerd: 05-04-2019
Door de badkamer slim en gezellig in te richten wordt het een fijne en ordelijke plek. Die je gemakkelijk schoonhoudt, en waar je met plezier gebruik van maakt! 10 leuke, praktische en mooie badkameraccessoires op een rijtje:

1. Wasmand
Zelfs als je een apart washok hebt waarin je de vuile was bewaart, is een wasmand in de badkamer echt een aanrader. Zo slingeren er geen vuile sokken en natte handdoeken rond. Bovendien kan een wasmand een echte sfeermaker zijn!

2. Opbergbakjes
Behalve voldoende kastruimte zijn ook extra opbergbakjes- en mandjes erg fijn. Hang er bijvoorbeeld een paar aan de muur naast de wastafel, en doe daar de losse producten in die je dagelijks gebruikt: een voor make-up, een voor crèmes en een voor de haarborstel en gel.

3. Bekerhouder
Een bekerhouder staat mooi en is bovendien praktisch: de rand van de wastafel blijft zo vrij en is gemakkelijker schoon te houden. Ook kan het glas dan niet zomaar van de wastafel kapot vallen!

4. Handdoekenrek
Een handdoekenrek of kapstok is onmisbaar in de badkamer. Natte handdoeken gaan stinken als ze niet goed kunnen drogen, en bovendien pak je zo veel vaker een schone handdoek dan nodig is. Daarnaast staat een handdoekenrek mooi en gezellig!

5. Antislipmat
De antislipmat is een noodzakelijk goed in de badkamer als je blessures en bulten wilt voorkomen. Maak er meteen een deugd van en kies voor een exemplaar met een leuke tekst of dessin!

6. Handdoeken en washandjes
Ook handdoeken en washandjes kun je tot badkameraccessoires rekenen: er ligt altijd een voorraadje klaar. Mooie handdoeken en washandjes zijn niet alleen fijn in gebruik, maar ze kunnen ook een gezellige decoratie vormen! Leuk op een plank, in plaats van verstopt in een kast.

7. Toiletborstelhouder
Een extra toilet op de badkamer is een luxe. Geef het toilet dan ook een luxe uitstraling door er een chique toiletborstelhouder naast te zetten, in plaats van een open variant waar je nauwelijks naar durft te kijken…

8. Douchegordijn
Douchegordijnen worden vaak afgedaan als ouderwets en goedkoop. Maar een mooi, stijlvol douchegordijn met een leuke print kan juist ook voor een gezellige noot in je badkamerinterieur zorgen! Toe aan een nieuwe look? Dan vervang je gewoon het douchegordijn voor een ander dessin.

9. Make-up spiegel
Behalve de vaste spiegel boven de wastafel kun je ook nog een make-up spiegel neerzetten of ophangen. Deze is voorzien van een vergrotende spiegel waardoor je beter wenkbrauwen kunt epileren en eyeliner aan kunt brengen.

10. Douchekorf
Last but notleast: je wil natuurlijk ook dat de douchecel er netjes uit ziet. Geen flessen shampoo op de grond, maar een mooie douchekorf waarin je alle producten kunt rangschikken! Zo zijn je tenen ook beschermd tegen rondslingerende scheermesjes…
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide