1127
Laufen Palomba

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is het zaak goed voorbereid op pad te gaan. Het even uitzoeken van een badkamer is geen goed idee. Neem er uitgebreid de tijd voor en zorg ervoor dat alle afspraken en kosten van te voren op papier staan.Tip 1. Inspiratie & Oriëntatie

Doe inspiratie op in meerdere showrooms zodat je richting kunt geven aan de badkamerontwerper die een tekening maakt van de nieuwe indeling. Inspiratie krijg je nog beter als je vooraf al in tijdschriften hebt gekeken en knipsels hebt verzameld van badkamers in echte huizen die jou aanspreken.

Tip 2. CBW-erkend
Kies een badkamer uit bij een CBW-erkende badkamerspeciaalzaak zodat je zeker bent van goede garantie.

Tip 3. Ruimte
Neem een exacte plattegrond mee van de ruimte waarin de badkamer moet komen. De badkamerspecialist kan dan beter meedenken in mogelijkheden en beperkingen, en inschatten welk bad, kraan, stoominstallatie, tegel, douche, wasbak, kastje, spiegel en lamp het beste kunnen worden toegepast in jouw nieuwe badkamer.

Tip 4. Details
Let op alle details en technische aandachtpunten zoals wel of geen profielen op de hoek van de tegelwand, de kleur van de voegen, vloer en/of wandverwarming, de exacte plek waar de kraan uit de muur komt, hoe de lichtknop eruit ziet etc.

Tip 5. Installatie
Het zorgvuldig en professioneel installeren van de badkamer is essentieel. Ons advies: laat installatie via de badkamerspeciaalzaak lopen, dan is alles in één hand. Check wel elke dag zelf de voortgang ter plekke.>

Tip 6. Testen
Voor de definitieve oplevering moet je de badkamer zelf hebben uitgeprobeerd zodat je zeker weet of alles werkt.

Bron: Perscentrum WonenGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners