2960
Waar moet u op letten bij de aanschaf van sanitair?
Gepubliceerd: 25-01-2019

De badkamer is voor het gebruik van alle leden van het gezin. Daarom moet u bij de aanschaf van nieuw sanitair met veel dingen rekening houden. Allereerst met de wensen van u en uw gezin. Wilt u alleen douchen of ook graag in bad? Wilt u één of twee wasbakken en waar plaatst u het toilet? Neem eens contact op met de Loodgieter concurrent voor hulp bij al deze vragen. U als eigenaar, kunt alle voorzieningen in die vorm aanschaffen die u mooi vind. Wij helpen u met het plaatsen en bepalen waar alles zou moeten komen. Het verbouwen van een badkamer kost veel geld en als u de juiste keuzes maakt dan kunt u bij de verkoop van uw huis hiervoor ook weer wat extra geld terug vragen.

 

Hulp bij aanschaf badkamer

Wanneer u contact opneemt met de Loodgieter Concurrent, dan kunnen wij u helpen met het bepalen welk sanitair voor u en uw gezin het meest geschikt is en waar u dit sanitair het beste kunt plaatsen. Wij kunnen u tevens helpen om te bekijken of het toilet wel op de badkamer moet worden geplaatst of dat er een mogelijkheid is om deze buiten de badkamer te plaatsen.

Verwarmingselement of vloerverwarming

Voor extra warmte of meer ruimte kunnen wij bekijken of de mogelijkheid aanwezig is om vloerverwarming te plaatsen. Deze vloerverwarming kan zowel op elektrisch, als via de CV worden aangesloten. Met het huidige beleid is het verstandig om hier goed over na te denken omdat de overheid alle woningen van het gas af wil hebben.

Plaatsen sanitair

Wanneer het sanitair niet goed wordt geplaatst kunt u last krijgen van lekkages of scheuren. De Loodgieter concurrent heeft gecertificeerd personeel in dienst en wij staan bekend voor de zeer snelle service tegen een goed betaalbare prijs. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar in geheel Nederland.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide