2276
Veilige badkamer voor 55 plussers
Gepubliceerd: 01-02-2018

Iedereen neemt graag elke dag een douche en frist zichzelf op in de badkamer. Maar zeker als je ouder wordt kan een badkamer onveilig worden. Jaarlijks belanden duizenden mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer. Vistar badcomfort maakt oude badkamers veiliger door deze binnen één dag helemaal senior-proof te maken.

 

Veilig en comfortabel douchen
Omdat ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen is het van groot belang voldoende aandacht te besteden aan de veiligheid. Onveilige situaties in de badkamer ontstaan vooral bij het in of uit bad stappen of door uitglijden. Veel badkamers zijn nog voorzien van een ligbad of een douche met hoge instap en een gladde douchebak. Sommige mensen douchen zelfs nog in de badkuip, waardoor er een verhoogd risico ontstaat op ongelukken.

vistar-badcomfort-maakt-oude-en-onveilige-badkamers-binnen-n-dag-senior-proof-4.jpg

Nieuwe badkamer in 1 dag
Wie kiest voor een badkamer van Vistar badcomfort, kiest voor veiligheid. Er wordt een uitgebreid advies uitgebracht, waarna klanten zelf de keuze maken voor een douche die bij hun wensen past. Dankzij samenwerking in binnen- en buitenland kan de badkamer aangepast worden voor zeer concurrerende prijzen. Alle gebruikte producten en materialen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een geweldig design en zijn zeer betaalbaar. De oude badkamer wordt gedemonteerd en de materialen worden door Vistar badcomfort afgevoerd. Vervolgens wordt de nieuwe douche geplaatst. Binnen een dag zijn alle werkzaamheden afgerond, waardoor je niet dagen in de rommel zit en snel weer comfortabel en veilig kunt douchen.

vistar-badcomfort-maakt-oude-en-onveilige-badkamers-binnen-n-dag-senior-proof-3.jpg

Antibacteriële douchewanden
Om het onderhouden van de badkamer zo eenvoudig mogelijk te houden wordt gebruik gemaakt van antibacteriële douchewanden en onderhoudsvrije glaswanden of douchedeuren. Hierdoor heb je geen last meer van lelijke en vuile voegen en bovendien zijn deze wanden zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken, zonder kalkvlekken op glaswanden en deuren. Op alle materialen en werkzaamheden wordt 5 tot 10 jaar garantie gegeven.

Over Vistar badcomfort
Vistar badcomfort verandert in één dag een onveilige badkamer in een veilige 55-plus badkamer. In overleg met de klant wordt bepaald hoe de badkamer verbouwd kan worden. Er zijn talloze mogelijkheden om een badkamer veiliger te maken; een antislip douchebak, veiligheidsbeugels en een douchestoeltje. Door via internet te werken en geen dure tv-spotjes uit te zenden, houdt Vistar badcomfort de kosten zo laag mogelijk.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide