De grens tussen buiten en binnen vervaagt, trends als buitenkeukens, overdekt loungen en wellness in de privacy van de eigen tuin zijn niet meer te stuiten. Reden voor een immense opmars van de serre. De uitbouw die de waarde van het huis verhoogt en het leefcomfort verdubbelt. Altijd het buitengevoel en tegelijk de temperatuur van de mïditerranïe.

Serbo speelt in op deze trend met een compleet serrepark. Daar zijn alle serres en mogelijkheden te beleven. Het park is gemaakt om lekker doorheen te lopen, ideeïn op te doen en even te loungen. Tevens is er de mogelijkheid om al zittend in de serre uit te laten tekenen hoe deze aanbouw aan uw huis wordt. Belangrijk om te weten is dat Serbo serres in elke afmeting, bouwkundige uitvoering en materiaalsoort worden gemaakt. Serbo is verantwoordelijk voor het hele project, van advies tot oplevering van de serre. Serbo verzorgt zelfs de bouwtekeningen.

Informatief is ook het Serrekompas van Serbo. Voorafgaand aan een bezoek aan het serrepark in Nijverdal kunnen de voorkeuren al worden vastgelegd en de investering bekeken. Wel of geen zonwering, openslaande deuren, schuifwand of vouwwand. Een serre met compleet te openen wand geeft ook de mogelijkheid om letterlijk buiten te zitten. Handig weetje is verder dat een serre ook economisch is. Op zonnige dagen kan de thermostaat naar beneden en is een serre dus ook nog eens energiebesparend. Kortom: de serre geeft puur genot! Maar Serbo biedt ook oplossingen om midzomer te ventileren en s avonds dan weer te genieten van de vastgehouden warmte.

Advies verkoopprijs: Prijs op aanvraag.Ook leuk om te lezen