896
Duravit badkamer

Designercoöperaties vragen om een hoge design creativiteit, maar ook om onafhankelijkheid en het durven nemen van risicos bij het ondernemen. Bij badkamerfabrikant Duravit lijkt de moed voor dit risico beloond te worden, een reeks onderscheidingen bevestigen de innovatiekracht van de designconcepten die deze badkamerfabrikant op de markt heeft gebracht.

Zo ontving de nieuwe serie PuraVida, ontworpen door Phoenix Design: red dot award, iF Product Design Award 2010, Good Design Award 2009 van het Chicago Athenaeum en een gouden medaille bij de wedstrijd ,Gute Gestaltung 10 van de Duitse Design Club (DDC). Verder is ook de nominatie voor de designprijs van de "Bundesrepublik Deutschland 2010" binnen. Ontwikkeld als "Poëzie van de luchtigheid", kon ze de juryleden overtuigen met haar zachte vormen en zachte golfbewegingen.

Ook de stap van Duravit, om de sauna, met het concept "Inipi" uit de kelder te halen en in de bad- of slaapkamer te brengen, werd meervoudig onderscheiden: Nominatie designprijs van "Bundesrepublik Deutschland 2010", iF Product Design Award 2010, red dot "best of the best" en predikaat DESIGN PLUS.

Vier hele jaren hebben EOOS en Duravit in dit project geïnvesteerd en zich onder andere op een cultuurhistorische speurtocht begeven. Uit de oorspronkelijke zweethut van de Lakota-Indianen ontstond zo een moderne designsauna, die door verborgen hightech overtuigt.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners