547
Porsche Studio F zet de turbo aan voor badkamers met Duravit's Qatego!
Gepubliceerd: 03-08-2023 Laatste update: 26-09-2023

Wat krijg je als je de verfijning van Porsche combineert met de stijlvolle functionaliteit van Duravit? Dat is de vraag die vele designliefhebbers al lang in spanning hield. Het antwoord is hier eindelijk - de spannende nieuwe badkamerserie Qatego.

De 'Qatego' Snelweg: een rit naar luxe

Studio F.A. Porsche werkte samen met Duravit om een lijn badkameraccessoires te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een perfecte harmonie tussen vorm en functie belichamen. Geïnspireerd door het beeld van snelheid en elegantie dat Porsche's auto's oproepen, is Qatego een uitdrukking van puur luxe comfort.

Ontworpen om te imponeren: Qatego's hoogtepunten

De lijn bevat alles wat je nodig hebt om een ontspannend toevluchtsoord te creëren, van wastafels en badkuipen tot meubels en spiegels. En met de innovatieve technologie van Duravit, kunnen gebruikers genieten van een geweldige gebruikerservaring - alsof je door een rustige, prachtige rit op de snelweg zweeft. De zachte, afgeronde vormen van de elementen van Qatego roepen de dynamiek op van een Porsche op volle snelheid, terwijl het minimalistische ontwerp zorgt voor een tijdloos, elegant uiterlijk.

Nieuw tijdperk van badkamer luxe

Het doel van Duravit en Studio F.A. Porsche was om iets unieks te creëren, een product dat staat voor luxe en innovatie. En het is veilig om te zeggen dat ze hun doel hebben bereikt. De badkamerserie Qatego van Duravit is meer dan gewoon een badkamerserie. Het is een uitdrukking van elegantie en comfort, ontworpen om de manier waarop we naar onze badkamers kijken, te veranderen.

Voel de Porsche-kracht elke ochtend als je je klaarmaakt voor de dag. Geniet van de elegantie elke avond terwijl je ontspant in een Qatego-bad. Dit is meer dan een upgrade van je badkamer - het is een upgrade van je levensstijl. Laat het tijdperk van luxe comfort beginnen met Qatego.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide