2476
Je badkamer stijlvol inrichten
Gepubliceerd: 11-07-2018 Laatste update: 07-05-2022

De badkamer is de perfecte plek om jezelf in de watten te leggen. Lekker relaxen na een drukke dag of juist snel even opfrissen. Maak het nog aangenamer door deze ruimte in je huis ook stijlvol in te richten! Creëer extra sfeer en geef je badkamer een luxe uitstraling met de volgende tips:

Luxe vloer en wanden

Begin met een stijlvolle basis. De muren en de vloer bepalen een groot deel van de look. Met grote tegels zit je altijd goed! Je kunt ook kiezen voor mozaïek achter de douche of een speciale houtenvloer. Dit geeft je badkamer meteen meer sfeer! Let er wel altijd op of het materiaal geschikt is voor een vochtige ruimte.

Dubbele wasbak

Een dubbele wasbak straalt klasse uit. Daarnaast is het ook gewoon heel handig als je de badkamer met iemand moet delen. Schaf meteen een extra grote spiegel aan en zorg voor meer opbergruimte. Zo heb je een eigen plekje waar je alle spullen kwijt kunt.En je kunt dan met twee mensen tegelijk optutten en tanden poetsen. Handig!

je-badkamer-stijlvol-inrichten-bad.png

Vrijstaand bad

Wil je het gevoel dat je in een dure hotelsuite zit? Ga dan voor een vrijstaand bad! Als je er genoeg ruimte voor hebt, is het zeker een geweldige investering. Een klassieke badkamer kun je helemaal compleet maken met een romantisch bad op pootjes. Of ga juist voor een hele moderne versie. Dit staat super bij een minimalistische of industriële ruimte. Wat je smaak ook is, met een groot bad sla je de plank nooit mis!

Inloopdouche

Heb je net geen ruimte voor een (vrijstaand) bad? Pak dan helemaal uit met een luxe inloopdouche! Met een glazen douchewand lijkt de badkamer ook niet meteen zo klein. Laat de vloer of de tegels op de muur doorlopen om het nog ruimtelijker te laten lijken. Laat dit wel door een professional doen. Als de vloer niet goed ligt, kan binnen no-time de hele kamer onder water staan! Plaats eventueel een extra putje of een kleine drempel om dit te voorkomen.

je-badkamer-stijlvol-inrichten-verlichting.png

Mooie verlichting

Ga eens voor wat anders dan alleen wat standaard spotjes in het plafond. Met mooie badkamerverlichting kun je het nog stijlvoller maken! Plaats duidelijk en fel licht bij de spiegel boven de wasbak, maar laat de rest van de ruimte wat subtieler. Met warm licht kun je een echte relaxte vibe creëren. Ook een leuke tip: verlichting in verschillende kleuren of realistisch kaarslicht van LED lampjes.

Design radiator

Bij een stijlvolle inrichting mag je ook de radiator niet vergeten! Je hoeft in de winter zeker geen kou te lijden met een luxueuze verwarming. Een designradiator is een lust voor het oog en ideaalvoor alle koukleumen onder ons!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide