1465
Hansgrohe iPhone App

Niet alleen op het gebied van productie- en producttechnologieën slaat Hansgrohe AG innovatieve wegen in. Ook de technische mogelijkheden van de nieuwe media dagen de wereldonderneming uit het Zwarte Woud uit om haar partners in de sanitaire vakhandel attractieve middelen voor hun klanten ter beschikking te stellen.

De bezitters van een iPhone hebben de eer om een première op het gebied van badkamerinrichting mee te maken. Als eerste sanitairfabrikant biedt Hansgrohe AG een applicatie voor virtuele badkamervormgeving aan. Met de iPhone app Hansgrohe@home (www.hansgrohe.nl/iphone) kunnen gebruikers in bestaande badkamers op interactieve wijze uitproberen hoe de nieuwe PuraVida wastafelmengkraan er op hun eigen wastafel uitziet.

Het nieuwe, veelgeprezen kranen- en doucheprogramma PuraVida van Hansgrohe harmonieert een heldere vormgeving in wit en chroom met een tijdloze, moderne vormgeving. De PuraVida kranen en douches zijn ook tijdloos door hun intuïtieve bediening en duurzame technologieën. Niet voor niets is PuraVida de ster in de première van de iPhone applicatie van de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud.

Innovatief middel voor badkamervormgeving en beleving
"Het principe van de Hansgrohe iPhone app is heel eenvoudig," legt Joachim Huber, marketing manager van het merk Hansgrohe, uit. "U neemt een foto van uw wastafel, verwijdert met uw vinger op het het touchscreen de bestaande wastafelmengkraan en de iPhone app projecteert de PuraVida wastafelmengkraan er voor in de plaats." Dit montagebeeld kan opgeslagen, per e-mail doorgestuurd of afgedrukt worden. "Tevens is de Hansgrohe app een nuttig middel voor de beeldvorming van klanten in de detailhandel," aldus Joachim Huber. Bij iedere wastafel in de toonzaalopstellingen kan de verkoper zonder grote verbouwingen of voorbeeldfilms op een apart scherm de PuraVida wastafelmengkraan virtueel plaatsen en de klant deze simulatie per e-mail of als afdruk aanbieden. Is de klant positief verrast hoe goed de combinatie van wit/ chroom in zijn badkamer past, dan vindt hij in de applicatie meer interessante informatie zoals bijpassende douches uit de PuraVida serie.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners