1132
Emani by Antonio Citterio

Nieuw badkamerconcept met een uitstraling van luxe en welbevinden. Van de Italiaanse designer Antonio Citterio. Tijdloze elegantie en overtuigende soberheid. Twee designs voor twee sferen. Passend in de minimalistische en natuurlijk, puristische woonstijlen.

Emani by Antonio Citterio heet het nieuwe badkamerconcept van Keramag. Emani is het Italiaanse woord voor uitstraling. En dat is precies wat de beroemde Italiaanse architect en designer Antonio Citterio voor ogen stond bij het ontwerpen van deze badkamer. Citterio creëerde een omgeving met een uitstraling van luxe en welbevinden. ?Want?, zo vindt hij, ?de badkamer is niet alleen een functionele ruimte. In de badkamer willen mensen zich goed voelen en energie opladen.? Daarom creëerde hij een badkamer met een warme, harmonische sfeer die aansluit op verschillende stijlrichtingen. Emani by Citterio heeft een natuurlijke, tijdloze elegantie met overtuigende soberheid.

Twee designs, twee gezichten
De wastafels van de serie Emani by Citterio zijn er in twee verschillende stijlen. De wastafels met een ovale, ronde vorm geven de badkamer een natuurlijke, puristische uitstraling. De rechthoekige, strakke wastafels zorgen voor een minimalistische sfeer. In beide stijlrichtingen is de voorkeur van de designer voor sober, helder design zonder overbodige details duidelijk te herkennen.

Wastafels
Het badkamerconcept biedt een grote keuze in verschillende designs, maatvoeringen en uitvoeringen. In totaal zijn er drie opbouwwastafels en drie wandhangende wastafels. De wandhangende wastafels zijn beschikbaar in 70, 84 en 120 cm. De wastafel met 120 cm breedte heeft royale aflegvlakken aan weerszijden van de kom. Voor de opbouwwastafel in 70 cm breedte is er een keuze uit een rechthoekige en een ovalen wastafel (zonder kraangat). De derde opbouwwastafel heeft een ovalen vormgeving en is voorzien van kraanbank en kraangat.

Closets en bidets
De closets en bidets (wand en staand) kenmerken zich door een strakke vormgeving met vloeiend afgeronde hoeken, brede randen en enigszins schuin aflopende lijnen. Deze vormgeving sluit perfect aan op de verschillende wastafelstijlen; ovaal/rond of strak rechthoekig. De serie biedt een staand closet, een wanddiepspoelcloset (6 liter), een staand bidet en een wandbidet. Closets en bidets hebben een verdekte bevestiging en afdekkappen.

Meubels
De Emani by Citterio wastafelonderkasten (180 en 120 cm) zijn een toonbeeld van pure soberheid. Een strak, rechthoekig, open design, uitgevoerd in afgelakt mahonie. In het open schap kunnen naar wens losse ladenblokken met twee of drie lades worden geplaatst. De wastafelonderkast van 120 cm heeft een ladenblok met twee lades en de onderkast van 180 cm heeft drie lades. De combi?natie van puur wit keramiek en warm mahoniehout en het open, deurloze design van de meubels geven de badkamer een pure, natuurlijke uitstraling met een open, ruimtelijk effect.

Bad
Een rechthoekig inbouwbad (180 x 90 cm) completeert de Emani badkamer. Het bad is gemaakt van gethermoformeerd, met glasvezel versterkt acryl en wordt omkleed met waterresistente houten panelen in mahonie fineer.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners