926
Een badkamer inrichten die (niet?) tot de verbeelding spreekt
Gepubliceerd: 18-11-2022

Een nieuwe badkamer inrichten door middel van een 3d badkamer ontwerp, wij als woonliefhebbers zijn er echt dol op. Van de nieuwste gouden kranen tot een bad op pootjes, iedereen heeft zo wel zijn eigen wensen en dromen. We kunnen echter niet zomaar een mooie badkamer overnemen uit de folder of showroom, want iedere ruimte kent zijn eigen uitdagingen. Een raam hier, een deur daar en dan hebben we het nog niet over de praktische zaken zoals luchtafvoer gehad. Maar om deze praktische zaken te combineren met jouw dromen en wensen is er daarom tegenwoordig een top-oplossing. Wij leggen hem je uit. Maar pas wel op; hebberigheid ligt op de loer!

Parkeer de plattegrond

De meeste badkamers worden ingericht aan de hand van een plattegrond. Heel logisch maar hierdoor worden ook zaken over het hoofd gezien. Dat niet alleen wij dit lastig vonden bij het badkamer inrichten, dat blijkt wel uit de laatste innovatie op dit gebied. Het 3d badkamer ontwerp is namelijk steeds populairder aan het worden. En wij begrijpen heel goed waarom! Met een 3d badkamer ontwerp gaat jouw badkamer namelijk echt leven, voordat hij ook maar daadwerkelijk geïnstalleerd is. Bij een 3d ontwerp wordt niet alleen rekening gehouden met de meubels die jij mooi vindt, en die dan op de juiste plek zetten. Het gaat veel verder dan dat! Ook de praktische kant komt ruim aan bod, van het aanleggen van leidingen tot de watertoevoer, met alles wordt rekening gehouden.

Ga 3D!

Een 3d badkamer ontwerp is dan ook onmisbaar voordat je een dure aankoop zoals een badkamer doet. Jij geeft gewoon vrijblijvend je wensen door aan professionals en zij gaan voor jou aan de slag om deze wensen samen te laten komen in jouw droombadkamer. Aanpassingen zijn na het ontwerp natuurlijk nog eenvoudig te maken. Je zit nergens aan vast, behalve aan een badkamer die je zonder twijfel graag wilt en daardoor niet meer uit je hoofd gaat. Geef je ook aan dat je een duurzame en water- en energiebesparende badkamer wilt? Dan wordt hier uiteraard ook rekening mee gehouden.

Kortom, de badkamer inrichten is misschien wel de meeste complexe ruimte van allemaal. Van de technische en praktische kant -zoals luchtvochtigheid- tot vormgevingsaspecten; ze spelen allemaal een rol. Om je hierbij te helpen is er tegenwoordig dé top-oplossing van het 3D badkamer ontwerp. Wij willen niet meer anders!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide