1796
Grando Badkamer Romance
Gepubliceerd: 25-10-2012

Hoe gaat de nieuwe badkamer eruit zien? Misschien hebt u wel een voorstelling in uw hoofd, maar kan dat in de praktijk ook zo uitgevoerd worden? Met de plattegrond weet u exact over hoeveel ruimte u beschikt om uw wensenlijstje tot uitvoer te brengen. Tijd om een ontwerp te (laten) maken.

Zelf experimenteren
Op deze pagina vindt u een badkamerontwerper. Daarmee kunt u zelf alvast experimenteren met verschillende indelingen. Een leuke manier om uw ideeën wat vastere vorm te geven. U kunt in de badkamerontwerper op Saniweb.nl de badkamermaten invoeren. Uw plattegrond komt daarbij goed van pas. Daarna kunt u allerhande badkamerproducten van uw keuze in de ruimte plaatsen, verschuiven, omdraaien, etc. Wanneer de badkamer helemaal naar uw wens is ingericht kunt u virtueel door de ruimte wandelen om het eindresultaat goed te bekijken.

Professionele kijk
Deze badkamerontwerper is bedoeld als hulpmiddel om voor uzelf een beeld te vormen over de mogelijkheden in uw specifieke ruimte. Maar ontwerpen is waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. De hulp van een professionele badkameradviseur is daarom geen overbodige luxe. Deze heeft ervaring en goede kijk op het creatief indelen van ruimten, houdt rekening met voldoende bewegingsruimte en het uiteindelijke totaalplaatje. Ook houdt die adviseur rekening met aspecten als veiligheid, technische en bouwkundige factoren, etc.

In de meeste sanitairspeciaalzaken maakt men gebruik van driedimensionale ontwerpprogrammas. Daarmee kan men een ontwerp naar individuele wens maken. Sommigen bereken daarvoor een bepaald bedrag, wat in mindering wordt gebracht op de aanschafprijs van de uiteindelijke badkamer. Anderen maken het ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Neem uw plattegrond en wensenlijst mee, zodat een passend ontwerp gemaakt kan worden.

Waar te vinden?
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen een interieurarchitect of een onafhankelijke badkameradviseur in te schakelen voor het ontwerp. In de rubriek Wie levert wat van SaniWeb.nl kunt u zoeken naar sanitairspecialisten, interieurarchitecten en badkameradviseurs.

Op basis van budget!
Een goed ontwerp, dat exact is afgestemd op de beschikbare ruimte en uw individuele wensen is een belangrijke basis voor het realiseren van uw badkamer. Bovendien is het een het van de leukste stappen in de voorbereiding. U krijgt een perfect beeld van het te verwachten eindresultaat. Zorg er wel voor dat degene die het ontwerp voor u maakt op de hoogte is van het budget dat u voor de totale badkamer wilt investeren. Anders krijgt u misschien wel een prachtig ontwerp, maar blijkt achteraf dat het financieel niet haalbaar is.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide