1422
Breng de natuur in uw badkamer

Organische vormen en natuurlijke materialen, het frisgroen in een bloempot of voor het raam. De combinatie van verschillende materialen, kleuren en texturen schept levendige en harmonieuze interieurs.  

 

breng-de-natuur-in-je-badkamer-01.png

breng-de-natuur-in-je-badkamer-06.png

En wat past beter in dit plaatje dan de organisch geronde wastafels van de Cape Cod-serie van Duravit, in perfecte symbiose met badmeubels van massief hout en chroom. De heldere vormentaal van ME by Starck gaat samen met uitgebreide mogelijkheden om het interieur perfect op je wensen af te stemmen en daarbij groenelementen stijlvol te integreren. Meubeloppervlakken zoals het XSquare-console met massief Amerikaans notenhout en accessoires en verzorgingsproducten met een natuurlijke herkomst dragen verder bij aan de sfeer.

breng-de-natuur-in-je-badkamer-05.png

breng-de-natuur-in-je-badkamer-04.png

Het ontspannen begint pas echt in het bad van de Paiova 5-serie met uitzicht op de tuin. Met douchebak Stonetto ervaar je onder je voeten de sensatie van zacht, als door water uitgesleten steen; een gloednieuwe en toch eeuwenoude douchebelevenis. Ook onze klassiekers, bijvoorbeeld de Vero-serie, lenen zich met hun contrasterend scherpe vormgeving uitstekend voor een natuurlijke badkamer. Door de weidse raampartijen verdwijnen de contrasten tussen binnen en buiten, en ’s ochtends is een blik in de XSquare-spiegel een verfrissende duik in het groen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners