De badkamer is een van de belangrijkste vertrekken in een woning: een toevluchtsoord aan het einde van de dag, een plaats voor de dagelijkse persoonlijke verzorging en een praktische ruimte voor het hele gezin. Philips heeft de nieuwe myBathroom-reeks ontwikkeld met de nieuwste LED-technologie, die zorgt voor een veilige, verstelbare lichtverdeling en een aangename sfeer in de badkamer.

Philips myBathroom zorgt ervoor dat u het beste uit uw badkamer haalt. U kunt het licht bundelen en eenvoudig verdelen naar de plekken waar u het nodig heeft. In een veilige en comfortabele omgeving kunt u zich s ochtends voorbereiden op de dag en s avonds heerlijk ontspannen MyBathroom is ook volledig verstelbaar, zodat u het licht kunt dimmen voor extra sfeer of juist kunt verhelderen voor beter zicht.

Of u nu uw ochtend wilt beginnen met uw dagelijkse scheerbeurt of de juiste lichtsfeer wil scheppen voor in bad, de myBathroom-reeks van Philips levert u warmwit licht van hoge kwaliteit en flexibiliteit De reeks omvat een spiegelarmatuur die uw dagelijkse schoonheidsrituelen vergemakkelijkt, een plafondarmatuur die uw badkamer in licht laat baden en speciaal ontworpen doucheverlichting die verzekert dat u en uw familie veilig van hun douche kunnen genieten. Philips myBathroom is ontworpen om effectief te functioneren in natte omgevingen, en verzekert dat u altijd licht van de hoogste kwaliteit krijgt; precies waar en wanneer u het nodig hebt.

Zoals bij alle Philips-verlichting het geval is, zijn de kwaliteit van de functionaliteit en de vormgeving aan elkaar gewaagd. Elk product in de myBathroom-reeks is elegant en gemakkelijk te installeren en is een perfecte aanvulling op elke badkamer. De myBathroom-reeks is vervaardigd van hoogwaardige, stijlvolle materialen, zoals spuitgietaluminium, en is tevens voorzien van discreet geïntegreerde schakelaars. Deze verzekeren dat de strakke lijnen in uw badkamer gehandhaafd en gemakkelijk te onderhouden blijven.

Het scheppen van een perfecte sfeer in uw badkamer was nooit eenvoudiger of effectiever dan nu met de myBathroom-reeks van Philips.Ook leuk om te lezen