940
Badkamertrend ruimte creeeren

In een badkamer op een paar vierkante meters is het prettig dat je elkaar niet in de weg loopt. Vooral niet wanneer een heel gezin zich s morgens tegelijk klaar moet maken.

Duravit levert met de Openspace een bijdrage aan de oplossing voor ruimtegebrek. De Openspace is een verplaatsbare douchewand. Een frame tegen de wand vormt de rondomlopende lijst in hoogglans chroom. In dit frame zijn twee royale zelfsluitende deuren van glas verzonken, doorschijnend of eenzijdig spiegeld.

Deze kunnen na het douchen eenvoudig tegen de wand worden geklapt. Zo bevat de ruimte geen storende rail meer. Armaturen en doucheslang zijn afgedekt en de badkamer maakt een ruimere indruk. Als je ook nog een in de grond verzonken douchebak neemt, heb je effectief meer ruimte in de badkamer wanneer je niet douchet.

Bron: Uw badkamer.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners