2076
Badkamerstijlen, wat zijn de trends?
Gepubliceerd: 09-07-2021 Laatste update: 17-09-2023

Wil jij je badkamer inrichten naar je persoonlijke smaak? Er zijn veel verschillende badkamerstijlen om uit te kiezen. Hieronder vind je wat suggesties met de trends van dit moment.

Moderne badkamer

Strakke lijnen en moderne apparatuur, daar draait het allemaal om in de moderne badkamer. Het is niet voor niets dat deze op de eerste plaats staat hier. De moderne badkamer is helemaal trendy in 2023. Met een lichtplan en goed gekozen kleuren maak jij ook van jouw badkamer een plaats waar je graag naartoe gaat in de morgen. Doe hier inspiratie op voor een moderne badkamer.

Design badkamer

Hou je van design? Ook voor de badkamer zijn er prachtige spullen te vinden die ook nog eens efficiënt zijn. Voor een design badkamer geldt altijd: less is more. Kies voor een aantal bijzondere objecten en geef deze alle ruimte. Werk met licht om de mooiste items te accentueren.

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer kan je ook in een woning in het centrum van een grote stad realiseren. Het draait om rust, sfeer en warmte. Daarvoor moet je de juiste materialen kiezen, zodat er een rustiek beeld ontstaat. Denk aan hout(look) en bijvoorbeeld een vrijstaand bad. Het gaat erom wat jij mooi vindt, maar ook om een goede afstemming.

Klassieke badkamer

Bij een klassieke badkamer hoef je niet uitsluitend te denken aan antieke objecten. Ook luxe mag daarin vertegenwoordigd zijn. Tegenwoordig kan je allerlei spullen kopen die eruit zien alsof ze echt antiek zijn, maar zijn voorzien van de techniek van vandaag. Met een klassieke badkamer zit je altijd goed.

Industriële badkamer

Industrieel is uiteraard een van de meest bekende interieurstijlen van het moment. Dat houdt niet op bij de woonkamer, maar kan ook beslist in de badkamer. Zwart sanitair is tegenwoordig overal te koop, want bij deze stijl horen donkere kleuren en stoere vormen. Moderne elementen in oude apparaten, zoals lampen,maken deindustriële badkamer ook heel gebruiksvriendelijk.

Botanische badkamer

Word jij vrolijk van planten? Dan is een botanische badkamer wellicht de juiste keuze voor jou. Hoe meer planten, hoe beter. Veel planten doen het uitstekend in de vochtige omgeving van de badkamer. Kies daarbij voor vrolijke ornamenten, zodat iedere ochtend goed begint.

Wellness badkamer

Voor een wellness badkamer heb je wat ruimte nodig om apparatuur te kunnen plaatsen waar je echt tot rust kan komen. Maar een whirlpool hoeft ook niet altijd geschikt te zijn voor meerdere personen. Als dit je droom is, kijk dan eens wat mogelijk is.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide