Badkamerserie Vero bewijst zich als allround talent Gelijkmatigheid en harmonie - daarvoor staan de heldere lijnen en rechthoekige basisvormen bij voorwerpen en ruimten. Als inrichtingsprincipe van architecten is de rechte hoek alom vertegenwoordigd en trekt zich door tot en met de badkamerinrichting.

De serie Vero van Duravit met haar klassiek-hoekige vorm profileert zich als lieveling van badkamerinrichters. De nuchtere rechthoekige vorm maakt ze net zo geliefd in de badkamer thuis als in de sanitaire ruimte van een artsenpraktijk. Thuis overtuigt het pure design met een plus aan individualiteit. Rechte hoeken, duidelijkheid, Vero maakt puristen en individualisten met een gevoel voor duurzaam design enthousiast. Daarom schrijft Vero bij Duravit succesverhalen: de wastafelsolisten van 50, 60, 80 en 100 cm brede wastafels en de karakteristieke onderstellen in chroom op twee staanders zijn succesvol in aantal gegroeid.

Opzetbakken, fonteintjes en meubelwastafels in de geliefde klassieke basisvorm zijn geschikt om met kleinere en grotere maten samen te gaan voor een flexibele toepassing in de badkamer. Bij alle wastafelvarianten ontstaan uit de vierkante basisvorm royale afzetvlakken. Een comfortabele grote wasbak zorgt voor veel functionaliteit. Daarnaast dekt Vero complete wensen af voor een perfecte en individueel ingerichte wasgelegenheid.

Optimaal afgestemd en ontwikkeld voor het hoekige wastafeldesign, neemt het Fogo badmeubelprogramma met consoles en wastafelonderbouwkasten de dragende rol voor opzetbakken en meubelwastafels over. Hoge kasten, rolcontainers alsook bijpassende spiegels met horizontaal aangebrachte verlichting ronden het aanbod af. Actueel completeert een aantrekkelijke spiegelkast het programma. Aan twee zijden spiegelend, laten de typische, om de hoek lopende deurvormen de betrokkenheid met de Fogo-familie zien. Innovatief en sfeervol detail: een glazen lichtplank met geïntegreerde verlichtingsbuis verlicht tegelijk de binnenzijde van de spiegelkast alsook de wastafel eronder.

Bij Fogo kan voor de oppervlakken worden gekozen uit lichte en donkere echthout fineer, gelijkmatig Ahorn, sterk geaderd essen olijfboom, Amerikaanse notenboom en donkerbruin Macassar.

Ook de combinatie met de meubelklassieker X-large staat niets meer in de weg. Met de decors Weng©, Helsinki-berken, Ahorn licht en wit hoogglans alsook de echthout fineren Makor© en eiken natuur wordt de flexibiliteit bij de planning en inrichting verder verhoogd.

De nieuwe Wcs en bidets, wandhangend of als staande versie, nemen de rechthoekige basisvorm van de wastafel aan en zetten zich verder naar beneden voort in een smallere vorm. Bij de Wc-combinatie neemt ook het bondig opgezette reservoir de heldere, rechthoekige vormgeving van de wastafel aan. De Wc-zitting met comfortabele soft-close systeem past goed op het keramiek en schept een harmonieuze eenheid. Planningsvriendelijk presenteren zich de nieuwe Vero inbouwligbaden in de breedten 70, 75, 80 en 90 cm. De 170 cm lange eenzitter als ook de 180 en 190 cm lange tweezitter in rechthoekig design voeren met de karakteristieke kranenbank het designhandschrift.

Als behaaglijk alternatief nemen de, voor revisie eenvoudig te verwijderen, houten bekledingen steeds verder in belang en populariteit toe. Voor nog meer vrijheid bij de planning staan alle oppervlakken uit de programmas Fogo en X-Large voor elk van de zes badmodellen ter beschikking. Onontbeerlijk voor welness-liefhebbers zijn voor de 75, 80 en 90 cm brede modellen ook de verschillende Duravit whirlsystemen verkrijgbaar.

Vero maakt als complete serie en met het heldere rechthoekdesign carriëre in de badkamer. Overal waar een mooi en functioneel badproduct wordt gevraagd, kan met Vero een optimale oplossing worden gerealiseerd, voor moeilijke plattegronden tot en met mini-badkamers en gasten-wcs.

 

 

Ook leuk om te lezen