1138
Bette One

Voor nog meer harmonie en schoonheid in de badkamer. De serie BETTEONE werd vormgegeven door het designbureau Tesseraux & Partner uit Potsdam en onderscheidt zich door een rechtlijnige vormentaal, passend bij alle stijlrichtingen. BETTEONE is de eerste badkamerserie van de Oost-Westfaalse fabrikant uit nobel staal/email in uniform design voor badkuip, douchebak en wastafel. Bette maakt op die manier een coherente badkamerarchitectuur mogelijk.

De rondom lopende brede rand als dominant designelement evenals de rechte lijnvoering met de nauwkeurige hoeken onderstrepen de geometrische en architectonische vormentaal. Een novum bij badkuipen van staal is de slechts 20 mm hoge badrand. Deze geeft de serie in combinatie met de nauwe hoekradiussen een uitzonderlijke helderheid en maakt er op die manier unieke badkamerobjecten van. Het zelfstandige design geeft een gevoel van rust en zuiverheid. De serie nodigt uit om te baden met twee verschillende badkuipen in verschillende afmetingen: BETTEONE de duo-badkuip met middenafvoer biedt met het royale binnencorpus ruimte voor een ontspannen bad alleen of met zijn tweeën.

BETTEONE RELAX de single-badkuip met nieuwsoortig schuin rugprofiel staat voor het allerghoogste ligcomfort. Het bijzondere aan het innovatieve rugprofiel is de extreem lange helling, die reeds vlak achter het midden van de badkuip begint en duidelijk vlakker stijgt dan normaal. Op die manier kan de persoon in de badkuip een comfortabele ligpositie innemen te vergelijken met een ligstoel. Ideaal voor al diegenen die niet in de badkuip willen zitten, maar er comfortabel in willen liggen.

De duo-badkuip BETTEONE is in de afmetingen 160x70x42, 170x70x42, 170x75x42, 180x80x42 en 190x90x42 cm leverbaar, de single-badkuip BETTEONE RELAX in de afmetingen 180x80x45 en 190x90x45 cm. Een andere bijzonderheid is de op verzoek met een geëmailleerde, rechthoekige afdekking uitgevoerde afvoer.

De BETTEONE DOUCHEBAK munt uit door zijn rechtlijnige design en de brede, 2 cm hoge rand, die als vormgevingselement bewust op de vloer wordt geplaatst en de supervlakke douchebak zo tot zijn recht laat komen. Ook een gelijkvloerse inbouw is vanzelfsprekend mogelijk. Optisch highlight: gelijkvloers in het stavlak geïntegreerd is de met een geëmailleerde, rechthoekige plaat bedekte afvoer. Als optie is de douchebak ook leverbaar met klassieke ronde afvoer. Aangepast qua design geeft ook de BETTEONE WASTAFEL een rechthoekige buitenvorm en de opvallende, brede rand te zien.

Deze dient als praktische opbergruimte en maakt het mogelijk om de armatuur individueel te positioneren. Bovendien biedt hij de mogelijkheid om water op te stuwen dat voor velen een belangrijk criterium bij de keuze van de wastafel.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners