2089
Badkamer renovatie
Gepubliceerd: 18-02-2015 Laatste update: 11-06-2023

Heb je net een nieuwe woning gekocht en is de badkamer aan vervanging toe of ben je op je huidige badkamer uitgekeken en wil je een badkamer volgens de laatse badkamertrends dan kan je er voor kiezen om de badkamer te gaan renoveren.

Voordat je begint aan het verbouwen van je badkamer is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Bedenk bijvoorbeeld eerst of je de gehele badkamer wilt gaan verbouwen of slechts een gedeelte. Daarnaast zul je na moeten denken in wat voor stijl je de badkamer wilt brengen. Wil je een strakke design badkamer of houd je meer van een klassieke stijl. Tegenwoordig zie je vaak een minimalistische moderne badkamer met met robuuste materialen en ronde vormen.

Ook moet je nadenken over de materialen waarmee je wilt gaan werken. Nog altijd is de badkamertegel veruit het meest populaire materiaal. Vooral de grote tegels in combinatie met vloerverwarming zijn zeer in trek.

Naast de keuze van de stijl en het materiaal is nadenken over het dagelijkse gebruik van de badkamer ook niet onbelangrijk. Is het s'morgens spitsuur in jouw badkamer dan zijn 2 wastafels geen overbodige luxe. Vind je het onprettig om in een douchecabine te douchen dan is een inloopdouche misschien een goede optie, je creeert hier vaak ook nog extra ruimte mee!


 

 


wonenonline
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide