1930
Badkamer renovatie

Heb je net een nieuwe woning gekocht en is de badkamer aan vervanging toe of ben je op je huidige badkamer uitgekeken en wil je een badkamer volgens de laatse badkamertrends dan kan je er voor kiezen om de badkamer te gaan renoveren.

Voordat je begint aan het verbouwen van je badkamer is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Bedenk bijvoorbeeld eerst of je de gehele badkamer wilt gaan verbouwen of slechts een gedeelte. Daarnaast zul je na moeten denken in wat voor stijl je de badkamer wilt brengen. Wil je een strakke design badkamer of houd je meer van een klassieke stijl. Tegenwoordig zie je vaak een minimalistische moderne badkamer met met robuuste materialen en ronde vormen.

Ook moet je nadenken over de materialen waarmee je wilt gaan werken. Nog altijd is de badkamertegel veruit het meest populaire materiaal. Vooral de grote tegels in combinatie met vloerverwarming zijn zeer in trek.

Naast de keuze van de stijl en het materiaal is nadenken over het dagelijkse gebruik van de badkamer ook niet onbelangrijk. Is het s'morgens spitsuur in jouw badkamer dan zijn 2 wastafels geen overbodige luxe. Vind je het onprettig om in een douchecabine te douchen dan is een inloopdouche misschien een goede optie, je creeert hier vaak ook nog extra ruimte mee!


 

 


wonenonline
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners