1800
500 by Antonio Citterio

Wie beschikt over een kleine badkamer, maar wel grootste badkamerdromen heeft hoeft niet te wanhopen. Ook de kleine badkamer kan omgetoverd worden tot een actuele ruimte, waarin genieten centraal staat. Sanitairfabrikant Keramag biedt series die rekening houden met de veelal beperkte ruimte in de Nederlandse badkamer.

Compact design met Italiaanse flair
De badkamerserie 500 by Antonio Citterio is een echte designserie van de beroemde Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. De designer hield niet alleen rekening met esthetische, maar ook met praktische aspecten. Zo is voor elk product consequent een maatvoering van 500 mm aangehouden. Daarmee is deze serie ideaal voor het inrichten van de kleine badkamer. De compacte maatvoering gaat overigens niet ten koste van comfort. Zo zijn de wastafels extra diep, waardoor ze royaal comfort bieden en uitnodigend ogen. Met een keuze uit maar liefst 13 wastafelvarianten is er altijd een wastafelopstelling te realiseren die past. De serie biedt daarnaast closets en bidets, een wastafelzuil, wastafelmeubels in licht eiken, verchroomde onderstellen en handdoekhouders.

De vormgeving van de 500 by Antonio Citterio is actueel geometrisch en puur, zonder overbodige opsmuk. De strakke vormgeving met rechte en ronde lijnen geeft de badkamer een echte designuitstraling met een warme sfeer.

Bewegingsvrijheid
Een andere optie voor de inrichting van de kleine badkamer is de serie Renova Nr. 1 Comprimo. Deze serie biedt een grote keuze aan wastafels, meubels, closets, en spiegelkasten. Alle elementen uit deze serie zijn ontwikkeld met het oog op een efficiente indeling van de badkamer, waarin bewegingsvrijheid centraal staat.

Ruimtewinners
Een echte ruimtewinner is de hoekwastafel, met een zijlengte van 40 of 55 cm. De grootste hoekwastafel is te combineren met een bijpassende wastafelonderkast. Voor extra opbergruimte kan deze aan beide zijden worden uitgebreid met een extra opbergelement. Deze opbergelementen kunnen ook los van de wastafelonderkast worden gebruikt. De hoekwastafel kan gecombineerd worden met een hoekspiegelkast. Ook de 70 cm brede wastafel met een royale aflegruimte links of rechts kan desgewenst in een hoek geplaatst worden. Deze wastafel is eveneens te combineren met een wastafelonderkast. Een asymmetrische spiegelkast rondt het geheel af. De meubels zijn leverbaar met fronts in wit, licht berken of in metal look. Een stijlvol detail is de elegante roestvrijstalen sifonkap tussen de kast en de wastafel. Deze onttrekt de sifon aan het oog. Voor wie liever kiest voor een sifonkap in plaats van een meubel, is de sifonkap met aflegruimte een handige optie. Ook het Renova Nr.1 Comprimo wandcloset, met een voorsprong van slechts 48 cm, draagt bij tot de gewenste ruimtebesparing.

Vuilwerend keramiek
De keramische producten van Keramag desgewenst te leveren in het keramiekglazuur KeraTect, met een duurzaam vuilwerende werking. Hierop geldt een garantie van 30 jaar.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners