1718
Emani by Antonio Citterio

Italiaans interieurdesign kent wereldwijd vele liefhebbers. De typisch Italiaanse stijl, met flair en klasse, komt ook in de badkamer uitstekend tot zijn recht. Sanitairfabrikant Keramag werkte nauw samen met de beroemde Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. Het resultaat: twee badkamerconcepten met een onderscheidende uitstraling en een slimme vormgeving.

Emani by Antonio Citterio
Het badkamerconcept Emani by Antonio Citterio maakt van de badkamer een ruimte met een warme, harmonische sfeer en een uitstraling van luxe en welbevinden. Emani is het Italiaanse woord voor uitstraling. En dat is precies wat de beroemde designer voor ogen stond bij het ontwerpen van deze badkamer. Emani by Citterio heeft een natuurlijke, tijdloze elegantie met overtuigende soberheid. De wastafels van deze serie zijn er in twee verschillende stijlen. De wastafels met een ovale, ronde vorm geven de badkamer een natuurlijke, puristische uitstraling. De rechthoekige, strakke wastafels zorgen voor een minimalistische sfeer. In beide stijlrichtingen is de voorkeur van de designer voor sober, helder design zonder overbodige details duidelijk te herkennen.

De serie Emani biedt een grote keuze aan wastafels in verschillende designs, maatvoeringen en uitvoeringen. De bijpassende wastafelonderkasten zijn een toonbeeld van pure soberheid. Een strak, rechthoekig, open design, uitgevoerd in afgelakt mahonie. In het open schap kunnen naar wens losse ladenblokken met twee of drie lades worden geplaatst. De combinatie van puur wit keramiek en warm mahoniehout en het open, deurloze design van de meubels geven de badkamer een pure, natuurlijke uitstraling met een open, ruimtelijk effect. De closets en bidets hebben een strakke vormgeving met vloeiend afgeronde hoeken, brede randen en enigszins schuin aflopende lijnen. Deze vormgeving sluit perfect aan op de verschillende wastafelstijlen; ovaal/rond of strak rechthoekig. Een rechthoekig inbouwbad completeert de Emani badkamer. Het bad is gemaakt van gethermoformeerd, met glasvezel versterkt acryl en wordt omkleed met waterresistente houten panelen in mahonie fineer.

500 by Antonio Citterio
Met de De serie 500 by Antionio Citterio krijgt de badkamer sterallures voor een betaalbare prijs. Het ontwerp is onderscheidend, geometrisch en puristisch; ontdaan van alle overbodige elementen. De naam 500 by Antonio Citterio wijst op de voor de serie kenmerkende maatvoering van 500 mm. Bijna alle producten uit deze serie hebben een breedte en/of diepte van 500 mm. Dit biedt als voordeel dat er vele mogelijkheden zijn voor een ruimtebesparende inrichting. Het bijzondere ontwerp heeft architectonische kenmerken en geeft de badkamer een bijzondere uitstraling. De verschillende wastafelvarianten (maar liefst 13 in totaal) hebben een extra diepe waskom voor optimaal comfort en functionaliteit. De wastafelonderkast is uitgevoerd in eigentijds eikendecor. Ook biedt de serie verchroomde onderstellen en handddoekhouders en een wastafelzuil. De serie wordt afgerond met een closets, bidets en een ligbad, eventueel met omkleding van panelen in eikendecor.

KeraTect
Alle keramische elementen uit de series Emani by Antonio Citterioen 500 by Antonio Citterio zijn tegen een meerprijs uit te voeren in het vuilwerende keramiekglazuur KeraTect voor blijvend schoonmaakgemak, hygiëne en glans. KeraTect blijft haar werking, zelfs bij een agressieve behandeling, behouden en is niet aan slijtage onderhevig. Niet voor niets wordt op KeraTect 30 jaar garantie gegeven.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners