1680
Robert Bronwasser spiegels
Gepubliceerd: 21-03-2013 Laatste update: 25-04-2017

De nieuwe wandspiegelcollectie reflecteert letterlijk Geesa’s oog voor detail. Ontworpen door de internationaal vermaarde, maar oer-Hollandse designer Robert Bronwasser toont deze luxueuze R-collectie een strak en tevens subtiel design; rechte lijnen buigen om in golvende contouren. De spiegels zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Verkrijgbaar met en zonder led-verlichting en optionele modules. Een prachtige reflectie van Dutch Design en naast de sanitaire ruimte ook toepasbaar in andere ruimtes in het huis.

De nieuwe luxueuze R-collectie spiegels, ontworpen door Robert Bronwasser, kent een strakke vormgeving, welke langzaam plaats maakt voor een meer elegant, vloeiend design. De R-collectie bestaat uit R30, R60 en Rflex spiegels, waarbij de R staat voor Radius – afronding. Elke spiegel is afgewerkt met een subtiel logo-label.

R30
Robert Bronwasser: ’De R30 is een functioneel en nuchter ontwerp, maar wel met een eigen karakter’. De R30 serie, bestaande uit vier verschillende formaten, vormt de basis van de wandspiegelcollectie van Geesa. De naam R30 staat voor ‘radius (afronding) van 30 millimeter’, deze zachte, vloeiende vorm geeft de spiegels een tijdloze elegantie mee. De spiegels zijn uitgerust met duurzaam geproduceerd spiegelglas en hebben een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

R60
‘Deze spiegelcollectie reflecteert letterlijk ons oog voor detail’, aldus Ben van der Steen, managing director Geesa. De R60 serie staat voor luxe afwerking met een verchroomd frame. De vier verschillende formaten van de R60 zijn zowel met als zonder verlichting te verkrijgen. De dimbare led-verlichting ligt verhoogd op het spiegelglas waardoor het licht rondom kan stralen. De naam R60 staat voor ‘radius (afronding) van 60 millimeter’.

Rflex
Gun uzelf de flexibiliteit in dit design; speel met de strakke, verfijnde vormen, het dimbare led-licht en overige opties. De Rflex collectie kent een modulaire opbouw van verschillende losse elementen, zoals dimbare led-verlichting en een shelf-module met twee glazen. De vorm is strak, maar subtiel. Het witte frame geeft de serie een cleane, pure uitstraling. De naam Rflex staat voor de flexibiliteit van de gebruiker.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide