1240
Dansani Calidris

Met een badmeubel, uitgevoerd in echt hout, krijgt de badkamer een warme woonsfeer. De Deense badmeubelfabrikant Dansani maakt gebruik van eerlijke materialen en is open over het materiaalgebruik: wanneer gesproken wordt over hout, dan wordt ook daadwerkelijk hout bedoeld en geen folie met houtdecor. De meubelen uit de veelzijdige serie Calidris zijn voorzien van 16mm houtfineer in eiken, teak en donker, gerookt eiken en van massief houten randlijsten. Door een grote keuze in formaat, uitvoering en bijpassende wastafels krijgt het meubel een sfeer en functionaliteit naar individuele voorkeur. Dansani biedt nu aantrekkelijke Calidris actiesets, in verschillende uitvoeringen en formaten.

Wastafel naar wens
Dansani stelde in totaal acht actiesets samen uit de Calidris-serie, met daarin badmeubelen voor zowel de royale als de kleine badkamer. Bij alle actiesets is er een keuze uit de houtsoorten eiken, teak en donker, gerookt eiken. Het design van de meubels kenmerkt zich door eenvoud en een strakke, zuivere belijning. De sets zijn samengesteld in combinatie met wastafels zoals de strakke, robuuste Square wastafel, de minimalistische, platte Opus wastafel of de vloeiend afgeronde Bolero wastafel met retro-sfeer. Voor liefhebbers van een opzetwaskom is er een keuze uit de geometrische Concorde waskom met trapeziumvorm of de vloeiend ronde kom Rondo.

Een bijzondere optie voor liefhebbers van ronde vormen met behoud van royale aflegruimte is de wastafel Fuga. Deze wastafel steekt aan beide zijden over het meubel heen voor een royale wasplaats. De voorzijde van de wastafel toont bijzondere rondingen, die een fraai contrast vormen met het strakke meubel.

Verschillende spiegels en spiegelkasten met verlichting completeren de sets. De actiesets zijn naar wens verder uit te breiden met meubels en accessoires uit het uitgebreide Calidris-assortiment.

De Calidris actiesets zijn per direct leverbaar en worden geleverd met een aantrekkelijke korting. De sets bevinden zich in een prijsklasse van 1.079 tot 2.945 Euro (inclusief BTW).

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners