993
Badkamer voor starters

Een betaalbare badkamer voor starters? Doe-het-zelfspecialist Allibert heeft begrepen dat die ook kwaliteit en looks mag hebben. Met de nieuwe badbekleding Fix-Alu en het vernieuwde kitmeubel Smart Pack breng je ook met beperkte plaats of middelen hedendaags comfort en uitstraling in de badkamer.

 

Een bad zonder wandbekleding rondom, het oogt niet fraai. Maar tegelwerk vereist vakmanschap, en de ‘snellere’ oplossingen laten vaak qua sterkte of esthetiek te wensen over. “Er bestaan momenteel weinig makkelijke oplossingen om een bad te bekleden”, zegt Leo Haeldermans Marketingverantwoordlijke van Allibert Benelux. “Tegels, acryl- of houtpanelen, elk heeft zijn voor- en nadelen. We hebben met aluminium een nieuw concept ontwikkeld: snel, makkelijk, mooi én sterk.”

Alu-Fix van Allibert is een gebrevetteerd voorzetpaneel bestaande uit een polyethyleen plaat tussen twee aluminium panelen. Met een dikte van slechts 3 mm krijg je zo een roestvrij, licht en makkelijk te monteren badbekleding. Bovendien kan het materiaal tegen een flinke stoot en gaat het onder invloed van vocht ook nooit vervormen of verkleuren.

Dankzij een uitgekiend systeem van hoekprofielen met magneten is Alu-Fix in 30 minuten aan de muur te installeren. Even snel zijn de panelen door de magneten te verwijderen, als je onderdelen onder het bad zou moeten repareren of vervangen. Alu-Fix is verkrijgbaar in wit, met keuze tussen één of 2 panelen (zijdes). De panelen zijn compatibel met alle Allibert baden, maar ook met andere merken met randhoogte 52-53,5 cm.

New Smart Pack: alles in één
Ook ideaal voor starters is het Smart Pack kitmeubel van Allibert. In één verpakking zit een complete badkamermeubelcombinatie, m.n. 60 of 80cm-kitmeubel, spiegel, wastafel, sifon en lavabokraan, alles in 30 minuten monteerbaar. Het Smart Pack wordt dit jaar gelanceerd naast de bestaande witte kleur met een nieuwe afwerking in grijze eik en olm zand, ledverlichting, nieuwe handgrepen en extra ‘dunne’ wastafel in polybeton. Het meubel, in Frankrijk geproduceerd, voldoet aan alle moderne kwaliteit- en comforteisen zoals soft close sluiting van de frontdeuren en hoogwaardige afwerking. Het hout is PFEC-gecertificeerd.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners