1484
Blue Moon Duravit Wellness

De ergonomische binnenuitrusting heeft praktische uitsparingen in de zijwanden, die door grote mensen als armleuning of voetensteun kunnen worden gebruikt en kleinere mensen ondersteunen. Met een inhoud van bijna 520 liter zweeft de gebruiker haast gewichtloos in het water, en kan hij steeds opnieuw een andere positie innemen: onbezorgd ‘floaten’ in het warme water doet de gebruiker de alledaagse beslommeringen vergeten.

Slimme accessoires zoals nekkussens,een bad-brede bank van teakhout, een ranke kapstok van edelstaal, een prachtige greep van edelstaal sterken het karakter van dit stoere bad. De omkleding van het bad kan geheel naar wens in witacryl of diverse echthoutfineren worden uitgevoerd.

Seadream (Design: Jochen Schmiddem)
Comfortabele poolbaden en spetterend doucheplezier de perfecte oplossing voor de kleinere badruimte. De intelligente L-vormige geometrie van Seadream creëert met een spaarzame buitenmaat ruimte voor het ultieme bad- en doucheplezier. Dankzij de baddiepte van 57 cm worden ook de schouders in warm water ondergedompeld. De douchewand van helder veiligheidsglas is in 180 graden draaibaar. Om de douchezone zo groot mogelijk te maken, loopt de rugleuning van 25° onderin het acrylbad loodrecht.

Een bad-brede trede maakt van de L-vorm van Seadream een grote rechthoek – een praktische instaphulp en tegelijkertijd legruimte voor handdoeken en badaccessoires. Een keur aan echthout fineren en decors staat ter beschikking.

Sundeck (Design: Eoos)
Het innovatieve wellness-concept Sundeck van Duravit combineert baden en relaxen. Met een gesloten rustdek blijven de functies van het markante, 190x90x58 cm grote meubelstuk verborgen. Het uiterst functionele rustdek kan worden gebruikt als zacht gestoffeerd ligbed. Pas na opening ontpopt het Sundeck zich als bad, waarbij het tweedelige rustdek wordt open gevouwen tot twee gestoffeerde, bad-brede hoofdsteunen. Een aantal meubelbekledingen zijn zelfs geschikt voor gebruik buiten. Dankzij de rondom lopende goot komt het water tot aan de rand van het bad.

Alle baden kunnen worden uitgerust met Duravit whirlsystemen en lichtmodules.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners