3113
Ultiem genieten in moderne “tobbe”

Zonder begin en zonder einde, zonder hoeken en randen: de cirkel is de meest volmaakte en gebalanceerde figuur in de geometrie. Bij de nieuwe baden BettePond en BettePond Silhouette combineert Bette deze perfecte puristische vorm met het meest duurzame materiaal: geglazuurd titaanstaal. Zodat u zich weldadig kan onderdompelen en geheel kan ontspannen.

 

Het bad BettePond is ontworpen door Dominik Tesseraux van Tesseraux + Partner, als knipoog aan de oorspronkelijke vorm van het bad, de tobbe. Het bad heeft een royale diameter van 150 cm en kan comfortabel in iedere richting worden gebruikt. Sven Rensinghoff, hoofd Marketing bij Bette: "De cirkel is een oersymbool van de mensheid en staat voor harmonie, oneindigheid en samen één zijn". Dat beschrijft de belevenis bij het nemen van een bad zeer treffend, want bij het ontspannen in het warme water blijft de tijd bijna stilstaan en leren wij onszelf kennen. Het ronde bad is de ideale plaats voor samen onthaasten en zorgt voor rust in deze hectische tijd.”

Opvallend of subtiel

Afhankelijk van ruimtearchitectuur kan BettePond vrijstaand of als inbouwversie worden gebruikt. De vrijstaande versie draagt de naamtoevoeging Silhouette en kan bewust als opvallend badkamerobject worden toegepast. Alleen al door zijn grootse aanwezigheid, dat gestalte krijgt door het flinke volume van het cilindrische lichaam, het edele materiaal en briljante oppervlak, trekt de BettePond Silhouette bewonderende blikken. Het bad wordt de aandachttrekker.

Wie meer van discretie houdt, maar wel van het comfort wil genieten, kan de inbouwversie toepassen. Met zijn slechts 8 mm dunne rand ziet het bad er dan uit als een bron of klein meertje, dat uitnodigt tot een mediterend bad. Men heeft dan bovendien het voordeel, dat er rondom veel ruimte is voor shampoos, handdoeken , kleding, etc. Als de BettePond daarnaast met een whirlsysteem wordt uitgerust, wordt het welzijnsgevoel nog groter.

Spectaculair qua vorm en formaat

Om de ronde vorm uit geglazuurd titaanstaal te verwezenlijken, was al het meesterschap van Bette nodig. In zijn reductie ziet de cirkel er weliswaar simpel uit, maar voor de productie van een bad uit het robuuste materiaal is echter diepgaande materiaal- en productieknowhow noodzakelijk.

"Een ronde vorm met een diameter van 150 cm en de voegloze verbinding van de interne en externe vorm vereisen een hoge mate van vaardigheid in de verwerking van geglazuurd titaanstaal", legt Sven Rensinghoff uit. “Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners