1165
Thuis baden als wellness beleving
Gepubliceerd: 13-04-2021 Laatste update: 14-04-2021

Harmonieus samen baden met het hoogste ligcomfort en aldus genieten van een echte wellnessbeleving thuis, waren de uitgangspunten van het ontwerp van de nieuwe serie baden van Bette: BetteEve. Bette is bij het ontwerp geïnspireerd door de natuur. Wat opvalt zijn de organische en zachte lijnen van debadrand die vloeiend overgaan in de elliptische vorm van de binnenzijde van het bad. Alsof de oerkracht van het water het robuuste titaanstaal in miljoenen jaren heeft glad geslepen.

De astronoom Johannes Kepler ontdekte begin 17e eeuw de elliptische vorm van de loopbanen van planeten als een natuurlijk proces in de ruimte. Barokke architecten en kunstenaars raaktengeïnspireerd door de ontdekking van de ellips en pasten deze vorm enthousiast toe in bouwwerken, ontwerpen van tuinen, kunst en allerlei objecten. Ontwerper Dominik Tesseraux heeft bij deze serie baden de ellipsop moderne en harmonieuze wijze geïnterpreteerd, en de sensualiteit van de ellips in het ontwerp vereeuwigd.

Perfecte vorm, ook voor twee

Door de vorm van de ellips oogt de serie BetteEve als een natuurlijke bron en nodigt uit tot baden. Dankzij de forse ruimte (180 x 100 cm) is het bad uitermate comfortabel voor twee personen. De symmetrische vorm zorgt ervoor, dat beide personen hetzelfde comfort beleven. De organische en prachtig gevormde rand loopt consequent door en ondersteunt het hoofd en armen op zachte wijze.

Drie unieke modellen

Om tegemoet te komen aan ieders wensen wordt BetteEve geleverd in drie modellen. De prima donna van deze serie is het vrijstaande model.Door het markante ontwerp een echte eyecatcher. Die extra bijzonder wordt dankzij de keuze uit bijna 400 kleuren en unieke kleureffecten, zoals het glinsterende Midnight en satijnzachte Blue Satin. Voor inbouw levert Bette twee modellen. Een model met rechthoekige randen die harmonieus met een strak lijnenspel kan worden gecombineerd. Dankzij de dunne filigranen rand van 20 mm integreert het bad bijna onzichtbaar in het ontwerp. Doordat de rand doorloopt is dit model eenvoudig schoon te maken. Opspattend water loopt via de rand terug het bad in. Tot slot het inbouwbad met de pure elliptische vorm. Dit bad benadrukt de bijzondere vorm van deze serie en voelt zich in elke badkamer thuis.

Het merk Bette is verkrijgbaar bij Badkamerwinkel.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide