1981
Luca sanitair
Gepubliceerd: 28-04-2017 Laatste update: 14-12-2021

Nieuw in het assortiment van Luca Sanitair zijn sinds dit jaar een aantal vrijstaande acryl baden, back to wall acryl baden, inbouwbaden en solid surface baden in kleur. Hiermee wordt het assortiment baden nog uitgebreider dan het al was. Italiaans design en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste sleutelwoorden. Tevens heeft Luca Sanitair nu meer aanbod in een bredere prijsrange. De nieuwe solid surface baden in mat zwart en de camoscio kleur (olijfgroen) zijn de meest opvallende verschijningen in het  baden assortiment.

Acryl Primo baden
Naast de zes acryl baden uit het huidige assortiment, komt Luca Sanitair met nog vijf nieuwe acryl baden. Hiervan zijn er twee vrijstaand en drie back to wall. De design acryl baden bestaan uit één stuk met overloop met een zeer strak design. De back to wall baden hebben een dunne rand en lopen vlak tegen de muur aan. Door de verschillende maatvoeringen zal in bijna elke ruimte een bad passen uit het Luca assortiment. 

Solid surface Vasca baden
Wilt de consument iets compleets anders dan ieder ander vrijstaand bad, dan heeft Luca Sanitair nu een tweetal baden in mat zwart of de nieuwe camoscio kleur (olijfgroen). Deze baden zullen het middelpunt van klasse uitstralen in de badkamer. De vrijstaande baden bestaan uit het solid surface materiaal. Ze worden naadloos gegoten in een mal en harden dan langzaam uit tot het eindresultaat. Daarna worden ze handmatig gepolijst wat elk bad een unieke uitstraling geeft. Het welbekende LUVA1800M bad – mat wit (180Lx80Bx60H) heeft nu een grotere ‘broer’ gekregen, de LUVA1893M. Het mat witte LUVA1893M bad is breder en heeft een afmeting van 180Lx93Bx56H. Dit bad is net als de LUVA1800M beschikbaar in mat zwart, camoscio en ook in glans wit (mineral stone materiaal).

Inbouwbaden
Nieuw zijn ook een tweetal inbouwbaden in het assortiment van Luca Sanitair. De inbouwbaden hebben verschillende maten, namelijk 180Lx80Bx49H en 190Lx90Bx49H. Beide baden worden met stelpoten geleverd, maar zonder afvoerset. Ze liggen in een lagere prijsklasse, maar zijn daarentegen van zeer hoge kwaliteit. Hiermee wordt het plaatje compleet gemaakt wat betreft baden bij Luca Sanitair.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide