1675
Mat hoeft niet te glanzen om te schitteren

In het interieur zien we deze trend al langer, maar ook in de badkamer wordt de Scandinavische stijl populairder waarin wit en houttinten de toon zetten. Naast het klassieke wit is er dit jaar ook de matte look. Hierdoor krijgt het sanitair gelijk een elegante en moderne uitstraling. Villeroy & Bochheeft een ruim assortiment aan mat witte wastafels, fonteinen, toiletten, douchevloeren en nu ook baden. Bij diverse baden uit de collectie kunnen zowel de binnen- als de buitenzijde uitgevoerd worden in mat wit. 

 

Matte kleuren zijn één van de grootste trends in interieur- en badkamerdesign. Villeroy & Boch heeft een speciaal glazuur ontwikkeld;TitanGlaze. Dankzij dit unieke materiaal krijgt het keramiek eenbijzonder kras- en slagvast oppervlak. De moderne matte look is erg mooi en ook extreem duurzaam. Na jaren van intensief gebruik zien de wastafels en fonteinen er nog steeds perfect uit. Het materiaal kan daarnaast gemakkelijk schoongemaakt worden.

Voor de baden van Villeroy & Boch wordt gebruik gemaakt van het materiaal acryl of Quaryl®. De baden zijn verkrijgbaar als inbouw, vrijstaand model of in een back-to-wall uitvoering. Door het unieke materiaal Quaryl® voelen de baden aangenaam aan en hebben ze een hoge antislip. Het materiaal garandeert langdurig gebruiksplezier.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners