1945
Een opvouwbaar bad, dé oplossing voor mensen zonder vast bad
Gepubliceerd: 25-10-2022

Kan jij ook intens kan genieten van een heerlijk bad? Na een dag hard werken óf gewoon om even tot jezelf te komen? Heb je geen ruimte of simpelweg geen geld voor een dure badkamer renovatie? Dan is het opvouwbare bad van HelloBath iets voor jou!

 Is het iets voor mij?

Een opvouwbaar bad is ideaal wanneer je graag wil ontspannen, maar je de ruimte óf de financiële middelen niet hebt om een vaste badkuip te plaatsen. Het is de uitkomst voor mensen die in een (huur)woning verblijven zonder vaste badkuip. En het toffe is dat het bad daadwerkelijk overal geplaatst kan worden; in jouw badkamer, balkon, tuin of andere plek met toegang tot water.Luxe en comfort staat bij HelloBath dan ook centraal.

Hoe werkt een opvouwbaar bad?

Eigenlijk verklapt het woord het al. Je klapt het bad uit op iedere gewenste plek, vult deze met (warm) water en dan kan je heerlijk badderen. Zet je lievelingsserie aan met een hapje of een drankje op de badplank en geniet van me-time. Ben je helemaal ontspannen? Laat het water eenvoudig weglopen d.m.v. de afvoerslang, klap het bad in en zet het aan de kant. Het bad neemt ingeklapt bijna geen ruimte in beslag en hierdoor kan je het dus makkelijk opbergen.

hellobath2.png

Comfort

Een fijne houding is het belangrijkste voor een ontspannen bad. De opvouwbare badkuipen van HelloBathzijn zo ontworpen dat je optimaal kan genieten. Door de schuine hoek van 108°, lig je altijd in een ergonomisch verantwoorde houding. Daarnaast kun je jouw hoofd rusten op de neksteun en lig je heerlijk zacht in het luxe badkussen. De voetmassagerollers in het bad maken dit spa moment af. Deze zijn overigens ook verwijderbaar als je graag met z’n tweeën het bad wil gebruiken.

Geschikt voor volwassenen en kinderen

De opvouwbare badkuipen van HelloBath zijn groot genoeg voor volwassenen. Ze zijn namelijk beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Van L oplopend tot XXL. De baden zijn gemaakt van veilige en geurloze materialen. Daarnaast zijn de baden BPA-vrij, Ftalaat-vrij en veilig voor de huid van baby’s en kinderen. Door het zachte rubber kan het tegen een stootje zonder snel vervorming of beschadiging te krijgen.

hellobath3.png

Extra; Bath Buckets

Naast opvouwbare badkuipen staat HelloBath ook bekend om de Bath Buckets. Deze zijn niet opvouwbaar, maar wel relaxt! De Bath Buckets zijnideaal voor in je badkamer, maar zijn ook erg leuk om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping. Het enige verschil is dat je deze baden niet kan opvouwen. Ben je erg sportief? Dan kan je de Bath Bucket ook gebruiken als ijsbad om zo je spieren beter te herstellen. Voor je het weet kan je net zo goed tegen kou als Wim Hof.

Kortom

De opvouwbare badkuipen van HelloBath zijn dé oplossing voor kleine badkamers zonder vaste badkuip. Het bespaart je geld, tijd en heel veel ruimte. Zo kan je eindelijk ontspannen zonder in te leveren op comfort of luxe. Daarnaast is het ook erg geschikt om jouw kinderen lekker te laten badderen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide