2084
Sanidrome Villeroy Boch baden
Gepubliceerd: 13-05-2011 Laatste update: 20-03-2022

In je hoofd of op papier ziet een badkamer er toch altijd anders uit dan in het echt. Tijdens Baden in Holland kun je op je gemak 32 volledig opgebouwde badkamers bekijken en zo inspiratie en ideeën opdoen.

De badkamers van deze Bathroom Experience zijn compleet ingericht, van tegels en badkuip tot badkameraccessoires en verwarming. Ook variëren ze qua grootte en stijl, zodat je als bezoeker een goed beeld krijgt van wat er eigenlijk allemaal mogelijk is. Iedereen die de smaak te pakken heeft gekregen kan bij de Ontwerpfabriek een ontwerp-op-maat laten maken voor zijn of haar eigen badkamer. Dat gebeurt op papier of 'live'. Met behulp van een aantal lichtgewicht elementen wordt binnen de afmetingen van de opgegeven badkamermaten ter plekke de meest optimale inrichting gecreëerd. Of je nu drie of tien vierkante meter ter beschikking hebt. Ook de Ontwerproute is ontwikkeld voor een advies op maat. De! ze route neemt bezoekers mee langs meerdere ontwerpers met ieder hun eigen stijl en specialisme.

Prototype toilet
Net als de mode is ook het sanitair aan trends onderhevig. Tijdens Baden in Holland kunnen bezoekers met eigen ogen zien wat topontwerpers als Philippe Starck en Antonio Citterio recent op sanitair gebied hebben ontworpen. Verder staat in de Warme Badkamer de verwarming centraal, hier wordt een compleet overzicht getoond van de nieuwste en meest trendy designradiatoren. Bij Kijken in de Toekomst tenslotte geven jonge ontwerpers hun toekomstvisie op het toilet. Met prototypes, verfrissende ideeën en uitgewerkte ontwerpen.

Mooiste badkamer
Tijdens Baden in Holland zijn de winnende ontwerpen van de tweejaarlijkse Badkamer Design Award te zien. Deze prijs is bedoeld voor de mooist ontworpen badkamers van Nederland en wordt voor de zevende keer uitgereikt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide