1270
Sealskin Coco bad

Onlangs introduceerde Sealskin twee prachtige profielloze douchecabineseries; OPTIX 600 en 700 en de drempelloze douchevloer Lanura, gemaakt van het moderne en hoogwaardige materiaal Solid Surface. Deze producten zijn uitstekend met elkaar te combineren vanwege toepassing van strakke vormen en vloeiende, gekromde lijnen.

Deze herkenbare vormtaal én het prachtige materiaal Solid surface zien we ook terug in het geheel nieuwe, vrijstaande bad Coco. Dit prachtige, hoogwaardige duobad heeft een zeer modern ontwerp met rondom vloeiende lijnen en een uitstekend ligcomfort. De overloop is via een in de wand verwerkt kanaal aangesloten op een popup afvoer, dus u ziet geen verstorende elementen of knoppen. Stelt u zich dit bad eens voor in een badkamer waar ook OPTIX en een Lanura zijn geplaatst en overtuig uzelf.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners