1437
Sealskin Coco bad
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

Onlangs introduceerde Sealskin twee prachtige profielloze douchecabineseries; OPTIX 600 en 700 en de drempelloze douchevloer Lanura, gemaakt van het moderne en hoogwaardige materiaal Solid Surface. Deze producten zijn uitstekend met elkaar te combineren vanwege toepassing van strakke vormen en vloeiende, gekromde lijnen.

Deze herkenbare vormtaal én het prachtige materiaal Solid surface zien we ook terug in het geheel nieuwe, vrijstaande bad Coco. Dit prachtige, hoogwaardige duobad heeft een zeer modern ontwerp met rondom vloeiende lijnen en een uitstekend ligcomfort. De overloop is via een in de wand verwerkt kanaal aangesloten op een popup afvoer, dus u ziet geen verstorende elementen of knoppen. Stelt u zich dit bad eens voor in een badkamer waar ook OPTIX en een Lanura zijn geplaatst en overtuig uzelf.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide