1641
Nieuwe van Villeroy & Boch
Gepubliceerd: 13-05-2013 Laatste update: 03-10-2017

Persoonlijke hygiëne in je persoonlijke stijl. Ontwerp je eigen badkamer met de nieuwe collecties van Villeroy & Boch. Het vinden van de perfecte badkamermeubels in een stijl die bij de rest van het huis past is soms een helse klus. Fris, modern of juist sober? Villeroy & Boch biedt het allemaal dit seizoen. Voor traditionele ambachtskunst kies je True Oak, Joyce heeft speciale apps, Legato biedt badkamermeubels voor elke badkamer, Squaro Edge 12 is een strak bad met een prachtig geïntegreerde overloop en het bad dat ieder designhart sneller laat kloppen is te zien in de vernieuwde collectie van Aveo new generation. Nog wensen als een hygiënisch toilet met open spoelrand? Geen enkel probleem, want Villeroy & Boch richt zich met haar nieuwe collecties op de laatste trends en technieken in de badkamerbranche.

Squaro Edge 12: comfortabel badderen in luxe design
Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. De nieuwe Squaro Edge 12 wordt van het exclusief door Villeroy & Boch vervaardigde materiaal Quaryl® gemaakt. Hierdoor heeft het bad een ultra dunne rand van maar 12 mm. De overloop is in wit of chroom geïntegreerde in de zijkant van het bad. Een vervelende overloop in je rug is dus verleden tijd! Er is bovendien een mogelijkheid om de overloop te integreren met een ingebouwde kraan. Het eindresultaat? Een prachtig bad waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan.

Joyce: what’s app?
Een van de trends is het personaliseren van producten. Van tassen, schoenen tot notitieblokken en zelfs fietsen; je eigen identiteit laten zien is een must! Met Joyce introduceert Villeroy & Boch een innovatief concept waarmee iedereen met apps de badkamer eenvoudig naar eigen wensen en smaak kan aanpassen en blijven veranderen. Joyce is een uitgebreide badkamercollectie die bestaat uit sanitairproducten, badkamermeubelen en accessoires: de apps. De apps zijn porseleinen vaasjes, schaaltjes, bakjes en een plug in fris geel, blauwgrijs en taupe.

Aveo new generation: statement in je badkamer
Dit bijzondere bad van Villeroy & Boch behoeft geen omschrijving. Aveo is een lust voor het oog. Inspiratiebron voor dit bad is het ei als oorspronkelijke vorm in de natuur; een beschermend omhulsel en een veilige plek. Doordat dit bad gemaakt is van Quaryl® heeft het niet alleen een prachtige vorm, het is geheel zonder randen en voelt prettig aan voor de huid. De badkamer verandert met Aveo new generation in een oasis van rust en ontspanning, terwijl het ovale bad een statement maakt waar je hele badkamer van gaat stralen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide