2181
Italiaans badkamerdesign
Gepubliceerd: 07-09-2017

Als een van de meest toonaangevende sanitairleverancier van Nederland biedt Clou een uitgebalanceerd totaalassortiment: met wastafels, fonteinen en kranen, toiletten en bidets, alsook baden en whirlpools, douches en stoomcabines, badkamermeubelen, spiegels, verlichting en accessoires. Allereerst is daar de eigen Clou-collectie, functioneel en betaalbaar design van eigen bodem. Maar Clou haalt ook al jarenlang de mooiste Italiaanse sanitaircollecties naar Nederland.

Kos
De Italiaanse sanitairfabrikant Kos loopt voorop als het gaat om nieuwe concepten, kleuren, opstellingen en materialen. Voor de eigentijdse designcollectie tekent met name het bekende ontwerpersduo Roberto & Ludovica Palomba. Clou importeert Kos exclusief voor Nederland. In onze showroom hebben we dan ook de complete collectie van Kos staan: fantastische designbaden en luxueuze stoom-/douchecabines, veelal optioneel met kleurentherapie.

Ciao Italia
De Italiaanse merken die Clou importeert staan garant voor een goede prijs voor de consument, tijdloos design, functionaliteit en kwaliteit, toegespitst op de behoefte in de Nederlandse markt, aldus Clou-directeur Math Meertens. Clou is exclusief leverancier van Flaminia, HighTech, Kos, LineaBeta en Zucchetti. Minimalisme, maar ook uitgesproken design. Wellness, maar ook comfort in alle eenvoud. Exclusieve producten, maar ook betaalbare producten.

Flaminia
In Italië is Flaminia trendsetter op het gebied van keramisch sanitair. Als een van de weinigen biedt dit Italiaanse merk naast wit keramiek, ook kleuren aan. Een wastafel in hoogglans zwart, of een kastmeubel in lakblauw of aubergine? Clou maakt het mogelijk met Flaminia. In de collectie vinden we vooral veel wastafels, van extra breed tot ovaal, voor inbouw, opbouw en vrijstaand, maar ook hele bijzondere baden en stijlvolle combinaties van toilet en bidet. Mooi maatwerk, van internationaal gerenommeerde topontwerpers zoals Giulio Cappellini, Matteo Thun en Patrick Norguet. In de showroom van Clou stellen we deze inspirerende collectie graag aan u voor.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide