2303
Badkamer
Gepubliceerd: 19-11-2012 Laatste update: 08-05-2017

Op verzoek van de consument breidt Luca Sanitair de serie LUCA VASCA BADEN uit met de solid surface mat versie. De vrijstaande baden zijn volledig massief gegoten van het materiaal solid surface. Dit materiaal is strak en glad en niet poreus. De mat witte look geeft naast de smalle rand van maar 2,5 cm een extra minimalistische uitstraling. De bijpassende en hoogwaardige opzetkommen maken de serie compleet.

Twee modellen

De nieuwe serie bevat 2 modellen. De Luva 1850M is slank, elegant en ei-vormig. Model Luva 1800M is een symmetrische variant. In beide modellen is de overloop volledig geïntegreerd. De massieve baden zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in mat wit. Deze modellen hebben meer inhoud dan traditionele inbouwbaden, door hun dunne rand.

Opzetkom

De bijpassende opzetkommen zijn verkrijgbaar in dezelfde twee varianten. De opzetkommen zijn ook volledig gegoten van solid surface, welke een zeer luxueuze mat witte uitstraling geeft.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide