1830
Primo bad
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 26-09-2017

Het nieuwe vrijstaande Primo acryl bad met een luxueuze uitstraling, past geheel binnen de badkamer van deze tijd. De diverse bijpassende vrijstaande kranen in verschillende stijlen maken de uitstraling van het bad persoonlijk en compleet.

Nieuwe trend
Een vrijstaand bad, zoals de nieuwe Primo, leent zich voor het verfraaien van zowel de badkamer als ook de bad-slaapkamer. Deze nieuwe trend, vervagen van de grenzen tussen de slaap- en badkamer, zorgen ervoor dat het bad steeds meer als een stijlvol meubelstuk wordt gezien. De bijpassende vrijstaande badkraan accentueert de luxueuze uitstraling..

Comfortabel design
Het Primo-bad is gemaakt van een dikke kwaliteit acryl met een zeer stevig frame. Acryl heeft de eigenschap om goed te isoleren en voelt daarom bij het baden warm en comfortabel aan. Het Primo bad biedt naast comfort en stevigheid ook een zeer mooie uitstraling. De mantel en het bad vormen samen een compleet, rond en elegant geheel.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide