1671
Primo bad

Het nieuwe vrijstaande Primo acryl bad met een luxueuze uitstraling, past geheel binnen de badkamer van deze tijd. De diverse bijpassende vrijstaande kranen in verschillende stijlen maken de uitstraling van het bad persoonlijk en compleet.

Nieuwe trend
Een vrijstaand bad, zoals de nieuwe Primo, leent zich voor het verfraaien van zowel de badkamer als ook de bad-slaapkamer. Deze nieuwe trend, vervagen van de grenzen tussen de slaap- en badkamer, zorgen ervoor dat het bad steeds meer als een stijlvol meubelstuk wordt gezien. De bijpassende vrijstaande badkraan accentueert de luxueuze uitstraling..

Comfortabel design
Het Primo-bad is gemaakt van een dikke kwaliteit acryl met een zeer stevig frame. Acryl heeft de eigenschap om goed te isoleren en voelt daarom bij het baden warm en comfortabel aan. Het Primo bad biedt naast comfort en stevigheid ook een zeer mooie uitstraling. De mantel en het bad vormen samen een compleet, rond en elegant geheel.

badkamertrends-2024-bannerip.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners